Adana Demirspor'da Balotelli gerginliği büyüyor! İşte kavganın sebebi

Geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren Adana Demirspor'un golcüsü Balotelli, sezon öncesi kampında takımdan gitmek istediğini ADS Başkanı Murat Sancak'a iletti. Murat Sancak ise konu ile ilgili olarak parayı veren Balotelli'yi alır gibi net bir cevap ile sorulara yanıt verdi.

Geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren Adana Demirspor'un golcüsü Balotelli, sezon öncesi kampında takımdan gitmek istediğini ADS Başkanı Murat Sancak'a iletti. Murat Sancak ise konu ile ilgili olarak parayı veren Balotelli'yi alır gibi net bir cevap ile sorulara yanıt verdi.

Forvet hattını Dzyuba ile güçlendiren Adana Demirspor, Balotelli'nin gitmesine karşı çıkmıyor fakat 4 milyon Euro çıkış maddesini kullandırmadan gitmesine izin vermekte istemiyor. 

Sezonun ilk haftalarında Adana ekibi için önemli olan Fenerbahçe maçında ağrıları olduğunu dile getirerek kadrodan çıkan Balotelli devam eden haftada tekrar kadroya girdi ve Ümraniyespor'u konuk ettikleri maçta ikinci yarı oyuna girdi.

Oyuna girdiği bölümden sonra ciddiyetsiz tavırları ve isteksiz performansı ile hem taraftarı çılgına çevirdi hem de takımın antrenörü Montella'yı adeta çileden çıkardı. 

Montella ve Balotelli neden kavga etti?

Balotelli, gittiği her takımda bir şekilde takımın dengelerini bozduğunu yıllardır görülmekte. Yüksek seviyelerde futbol oynama yeteneği olsa bile bu yönde bir arzu ve sporcu ahlakına ise pek yatkın olmayışı kariyerinde tabiri caizse serbest düşüşe neden oldu... City, Milan, İnter, Liverpool, Marsilya gibi kalibre olarak kendi liglerinin en iyi ve şampiyonluk adayı kulüplerinde top koşturan Balotelli bu kulüplerin tamamında disiplinsiz tavırları ve spor ahlakından yoksun oluşu nedeniyle ciddi cezalara çarptırılsa bile hareketlerinden hiç vazgeçmedi. 

ADS hikayesi gayet iyi başlayan ve taraftarla arası iyi giden Balotelli geçtiğimiz sezonu sahada iyi bitirse bile Adana'da çok mutlu olmadığı biliniyordu. Sezon içinde sık sık İtalya'ya gidişleri ile bir dönem dikkat çekse bile konu Adana'lı taraftar ve Demirspor yönetimi tarafından bir şekilde kapatıldı. Çünkü aklı sahada Balotelli, takımı sırtlamaya gol ve gollere katkı konusunda Demirspor'a fayda sağlamayı başarıyordu. 

Geçtiğimiz sezonun sonunda takımdan ayrılacağının ilk sinyallerini veren Balotelli, sezon öncesi kampa katıldıktan sonra adı Sion ve birçok İtalya kulübü ile anıldı. Bu söylentilerin ardından ADS Kulüp Başkanı Murat Sancak ise tartışmalara son noktayı koymuştu. ''4 milyon Euro çıkış maddesi var. 4 milyonu getiren Balotelli'yi alır.'' diyerek bir nevi alıcılara fiyatı ekranlar karşısında verdi. 

Balotelli vs Montella tartışması İtalya'da büyük ses getirdi

İtalya'dan La Gazzetta dello Sport, "Balotelli ve Montella arasında çok sert kavga" başlığını kullandı. Haberde "Türkiye Süper Ligi'nin 4. haftasında Ümraniyespor'u mağlup etmesine rağmen Adana Demirspor'da tansiyon yüksek. Maçın sonunda teknik direktör Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasındaki tartışma her şeyi belli ediyor." denildi.

Bolat: ABD ile 100B Ticaret Hedefi Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu