Ziraat Bankası mobil uygulaması çöktü mü? Ziraat Bankasında neler oluyor?

Ziraat Bankası müşterilerinin uygulamaya giriş yaparken hata alması sebebiyle Ziraat Bankası Twitter'da TT oldu. Ziraat Bankası internet bankacılığı kullanıcıları, konunun teknik bir arızadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ederken Akbank'ta yaşanan sorunun gerçekleşmesinden endişeleniyorlar.

Ziraat Bankası mobil uygulaması çöktü mü? Ziraat Bankasında neler oluyor?

Ziraat Bankası'nın mobil uygulamasına giriş yapmaya çalışan kullanıcılar hata ile karşılaştılar. Geçen günlerde Akbank uygulamasına giriş yapmaya çalışan müşteriler de kullanıcı hatasıyla karşılaşmış ve ardından gelen iddialar, kullanıcıları endişelendirmişti.

Ziraat Bankası müşterileri, internet bankacılığından hesap bilgilerine erişebilmek için giriş yapmaya çalıştığında hata ile karşılaştılar. Kullanıcıların işlemleri reddedildi ve ''Özür dileriz işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.'' uyarısı ekranda belirdi.

Ziraat Bankası mobil uygulaması çöktü mü? Ziraat Bankasında neler oluyor? - Resim : 1

Ziraat Bankası internet bankacılığına erişim bazı kullanıcılar tarafından sağlanamıyorken birçok kullanıcı da erişim sağladığını aktarıyor. Uygulamada yaşanan sorunun sebebine yönelik Ziraat Bankası tarafından resmi açıklama hâlâ gelmedi.

Sosyal medyada duruma yönelik tweet atan Ziraat Bankası uygulaması kullanıcıları, sorunun en kısa sürede çözülmesini talep ettiğini ve kalıcı olmadığını umduklarını belirttiler.

ZRGYO ZIRAAT GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 6.87
Satış 6.9
Değişim -0.1%
Son Değer 6.9
En yüksek 7.09
En düşük 6.83
Haftalık Değişim 1.7699%
Aylık Değişim 14.0495%
Yıllık Değişim 21.6931%
Etiketler