Ziraat Bankası herkese karşılıksız 200 TL veriyor!

Ziraat Bankası herkese karşılıksız 200 TL veriyor! Koşulsuz şartsız verilen parayı siz de almak için elinizi çabuk tutun.

Ziraat Bankası herkese karşılıksız 200 TL veriyor!

Ziraat Bankası herkese karşılıksız 200 TL veriyor! Koşulsuz şartsız verilen parayı siz de almak için elinizi çabuk tutun. Ziraat Bankası tarafından verilen 200 TL yardımdan faydalanmak için bazı unsurları göz önünde tutmanız gerekiyor. Göz önüne alacağınız unsurlardan sizlere bahsetmek istiyoruz.

Türkiye’nin güvenilir kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, teknoloji devi olan Vatan Bilgisayar ile protokol imzaladı. Vatan Bilgisayar mağazalarından ve internet sitesinde yapacağınız elektronik alışverişlerinizde kampanyaya katılımla beraber 200 TL kazanabileceksiniz. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kampanya yalnızca Ziraat Bankası kartlarıyla yapılacak alışverişlerde geçerli olmaktadır.

Ziraat Bankası banka kartı olana müjde!

Ziraat Bankası banka kartı olanlara müjde! Aralık ayının ilk kampanyası Ziraat Bankası müşterilerine duyuruldu. Özellikle Vatan Mağazalarından ve internet sitesinden yapılacak alışverişlerde 200 TL kazanma fırsatı müşterilere verilecek. Ziraat Bankası tarafından düzenlenen kampanyaya katılmanız için yapacağınız alışverişi Ziraat Bankası kartınızla yapmanız gerekiyor.

Ziraat Bankası herkese karşılıksız 200 TL veriyor! - Resim : 1

Ziraat Bankası 200 TL yardım parası başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası 200 TL yardım parası başvurusu yapıldıktan sonra 200 TL kazanılabilir. Aralık ayı sonuna kadar Vatan Bilgisayar ile iş birliği yapan Ziraat Bankası bu kazançlı kampanyaya Bankkart mobil uygulaması üzerinden ya da web sitesinden katılabilirsiniz. Başvuru yapmak için aynı zamanda telefonunuzun SMS kısmına giriş yapıp VATAN yazarak 4757’ye mesaj atmanız yeterli olacaktır. 31 Aralık 2021 tarihine kadar Vatan Bilgisayar’dan 3000 TL tutarında bir alışverişte Ziraat Bankası üzerinden 200 TL kazanabileceksiniz. Kazandığınız bankkart lirayı istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.