Ziraat Bankası fatura ödeyeceklere ücretsiz internet sağlayacak!

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre faturalarını otomatik bir şekilde ödeyecek olan müşterilerine ücretsiz olarak internet verileceği belirtildi.

Ziraat Bankası fatura ödeyeceklere ücretsiz internet sağlayacak!

Türk Telekom müşterisi olan Ziraat Bankası üyelerine özel yapılan bu kampanya dahilinde fatura ödemeleri için bankadan otomatik talimat etkinleştiren müşteriler 2 GB internet kazanabilecek.


Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası yeni bir kampanyaya imza attı. Türk Telekom ile yapılan protokol çerçevesinde düzenli olarak fatura ödemesi sağlayacak olan müşterilere ücretsiz internet verilecek. Yapılan açıklamaya göre otomatik talimat oluşturulması halinde ücretsiz internet kampanyasına hak kazanacak olan Türk Telekom müşterileri toplamda 2 GB internet alabilecek.

Türk Telekom’dan ücretsiz internet kampanyası

Yıl sonuna kadar geçerli olacağı belirtilen ücretsiz internet kampanyası kapsamında birçok kişi şimdiden otomatik ödeme talimatı oluşturdu. Binlerce kişinin beğeneceği projelerden biri olan ücretsiz internet kampanyası ile tek seferlik 2 GB internet alınması mümkün hale gelecek. Otomatik ödeme talimatını gerçekleştiren müşteriler ilk ay içerisinde kullanabilecekleri ücretsiz internetleri hak edebilecek.


Türk Telekom müşterileri için geçerli olan bu durum yalnızca Ziraat Bankası’ndan otomatik ödeme talimatı veren müşterileri kapsamaktadır. Otomatik ödeme talimatı verilirken herhangi bir ekstra masraf da söz konusu değildir. Şimdiden birçok kişinin otomatik ödeme talimatı verdiği belirtilirken Türk Telekom’un anında 2 GB hediye kampanyasından yararlanmak oldukça basit bir işlem olarak tanımlandı.

Ziraat Bankası fatura ödeyeceklere ücretsiz internet sağlayacak!
Otomatik ödeme talimatı veren müşteriler ücretsiz internet kampanyasından dakikalar içerisinde yararlanabilecek. Yıl sonuna kadar devam edeceği belirtilen kampanya için ayrıca ekstra bir şartın bulunmadığı açıklandı. Birçok kişi tarafından katılım sağlanan bu kampanya ile ilgili herhangi bir olumsuz durumun da yaşanmadığı müşteriler tarafından belirtildi.

Otomatik ödeme talimatı nasıl verilir?

Otomatik ödeme talimatı vererek kampanyaya katılmayı isteyen kişi sayısı oldukça fazla. Otomatik ödeme talimat hakkında bilgi sahibi olmayanlar ise internet araştırmalarını inceleyerek bir sonuca ermektedir. Otomatik ödeme talimatlarını yalnızca adınıza kayıtlı banka ve telefon numarası üzerinden vermeniz dahilinde kampanyaya dahil edilebilirsiniz.


Banka uygulamasına girdikten sonra menüler kısmından talimatlarım kısmını bulmanız gerekmektedir. Daha sonra talimatlarım kısmına girerek güncel talimat bilgilerinizi görebilir ve “Yeni talimat oluştur” seçeneği sayesinde yeni bir talimat oluşturabilirsiniz. Yeni talimat oluştururken alıcı bilgilerini ve tutarı girdikten sonra tarih kısmını doldurmanız gerekmektedir. Fatura ödemelerinde bu tarihi fatura tarihine göre veya belirli periyotlar halinde gerçekleştirmeniz de mümkündür.


Otomatik ödeme talimatını başarıyla veren müşteriler ise anında 2 GB ücretsiz internet kampanyasından yararlanabilmektedir. Herhangi bir sorun yaşamayacağınız kampanya sayesinde 2 GB internetinizi dilediğiniz uygulama ve oyunda kullanmanız mümkün hale gelmektedir. Ücretsiz bir şekilde sağlanan 2 GB internet için yalnızca talimat oluşturmanız yeterlidir. 

Etiketler