Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası başladı! Hediye lira desteği...

Ziraat Bankası tarafından akaryakıt kampanyasının başlatıldığı açıklandı. 30 Eylül’de sona erecek kampanya benzin, motorin ve LPG alımlarında geçerli olacak. Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar…

Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası başladı! Hediye lira desteği...

Ziraat Bankası tarafından Bankkart kullanıcılarına özel kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. 2022/23 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte kırtasiye kampanyası düzenlenmiş, Ziraat Bankası müşterilerinden tam not almıştı. Kamu bankası statüsünde yer alan Ziraat Bankası emekliler içinde nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 50 bin TL’ye kadar kredi vereceğini açıkladı. Son olarak ise akaryakıt kampanyası ile müşterilerine Bankkart lirası vereceği duyurusunda bulundu. Benzin, dizel, motorin ve LPG alımlarında kullanılmak üzere 75 TL tutarında hediye Bankkart hesaplarına yatırılacak. 250 TL ve üzeri akaryakıt alımlarında Bankkart kullanım şartı bulunan kampanya için başvurular alınmaya başlandı. 

Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası başladı! Hediye lira desteği... - Resim : 1

Akaryakıt alımlarında hediye 75 TL verilecek

Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasının detaylarını açıkladı. Buna göre Bankakart kullanıcılarının farklı günlerde yapacakları 250 TL ve üzeri akaryakıt alımlarının 4’üncü seferinde 75 TL lira hediye edilecek. Bankkart anlaşmalı petrol ofislerinde geçerli olacak olan kampanya 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Her dört seferlik akaryakıt alımında geçerli olacak olan kampanya kapsamında kazanılan liralar 5 Ekim 2022 tarihinde Bankakart’a yüklenecek. Ziraat Bankası’na ait Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business müşterileri kampanyadan yararlanabilecek. Akaryakıt kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin Bankkart mobil uygulaması üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Kampanyaya katılım hakkı kazanmayan müşteriler 75 TL lira hediyesini alamayacak.