Yerli ve Milli Blockchain, artık Premier Lig'de

Yerli Blockchain şirketi Bitc, dünyanın en önemli olduğu düşünülen spor klüpleri ile anlaştıktan sonra şimdi de Premier Lig takımı ile anlaşmaya vardı.

Yerli ve Milli Blockchain, artık Premier Lig'de

Türkiye menşeili blockchain şirketi, dünyanın en prestijli spor klüpleri ile anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Önce Mclaren Racing ile motor sporları dünyasına adım adan daha sonra İskoçya Lig'inin en önemli 2 klübünden biri olan Glasgow Rangers ile anlaşan Bitci isminden söz ettirmeye devam ediyor İspanya Erkek Milli Futbol Takımı ile yaptığı anlaşmalardan sonra İspanya Futbol Ligi takımlarındandan Real Bestis ile anlaşmaya varmıştı. 

Şimdi ise bambaşka bir kültür olan İngiltre Ligi takımlarından biri ile anlaştı...

 Wolverhampton Wanderesers (Wolves)  klübü ile anlaşma sağlayan Bitci Teknoloji tüm dünyada isminden söz ettireceğe benziyor. Wolves takımına özel fan token planlamalarını Türkiye merkezli Bitci Teknoloji şirketi ile piyasaya sürmek için anlaşma sağladı. Bitci'nin resmi internet sitesi ve logosu Wolves stadyumunda ve formalarında yer alacağı duyurulan haberlerin arasında yer alıyor.

Bitci Teknoloji'nin kendi platformuna bağlı Bitcichain üzerinde işlem görmeye başlayacak olan Wolves Token'ları dünyanın birçok borsasıyla da anlaşma yapmak için çalışmalara hızlı şekilde başladı.

Yapılan açıklamalarda token projesiyle ilgili daha fazla detay verilmedi fakat ilerleyen dönemde tüm detayları potansiyel yatırımcılar ve tüm platform takipçilerine verileceği bildirildi.

Bitci Teknoloji CEO'su Onur Altan Tan:

2018 yılında blockchain araştırma ve geliştirme firması olarak çıktığımız yolda, bugün özellikle kendi blockchain ağımız olan Bitcichain üzerinde hayata geçirilen projelere yakın zamanda yenilerini ekleyeceğiz

 Bitci Teknoloji CEO'su Onur Altan Tan, Premier Lig'deki ilk blockchain projelerini Wolverhampton Wanderers ile gerçekleştirdiklerini açıklarken, kulübün teknoloji ve inovasyon odaklı yaklaşımının beraberinde taraftarlarıyla olan kuvvetli bağına da dikkat çekti.

Etiketler