Yerli coin TWS, değer kazanmaya devam ediyor

Yerli coin TWS, 2 dolar seviyelerinin üzerine çıkarak yatırımcılar tarafından ilgi duyulmaya başladı.

Yerli coin TWS, değer kazanmaya devam ediyor

0,042 dolar fiyatı ile yerli borsalardan biri olan Paritex borsasında listelenen yerli coin TWS  (Energy27 Token)  son günlerde yaptığı büyük yükselen grafiği ile birlikte 3 dolar seviyelerinde dengelenmeye başladı.
TWS coinin asıl amacı ETH madenciliği yapıp karşılığında sıfır maliyetle 'coin burn' vastasıyla  kar etmek olmakla birlikte üreticisinin ve sahibinin bir Türk olması ise dikkat çekiyor.

Borsa İstanbul'da adı sık sık küçük yatırımcıların saygı duyduğunu göstermesi ile gündeme gelen Mehmet Mustafa Gürban'a ait olan TWS coin şimdiye kadar tüm yatırımcılarına neredeyse kazandırmış durumda. 

Herhangi bir teknik analiz ya da yatırım tavsiyesi vermeksizin son 3 gündür neredeyse tüm yatırımcıları kazanmaya devam ediyor.

Toplamda 7 borsada işlem gören TWS coin birçok yerli yatırımcının uğrak trade alanı olarak karşımıza çıkacak gibi duruyor. 

Daha önce bir borsa üzerinden dolandırıcılığı yapılmış ve yaklaşık 1 milyon dolar kadar bir para TWS yatırımcılarından çalınmıştı ve bunun üzerine Mehmet Mustafa Gürban adlı kurucu üye dolandırılan tüm yatırımcıların zararlarını kendi başına karşılamıştı.

Yerli coin TWS, değer kazanmaya devam ediyor - Resim : 1

TWS coin haberin yapıldığı sırada 3 dolar seviyesinden işlem görüyor tarihi zirvesi ise çok kısa bir süreliğine 5 dolar olarak kayıtlara geçmiş durumda olmakla birlikte yabancı borsalar ile görüşme halinde olunduğu coinin sahibi Mehmet Mustafa Gürban tarafından dile getiriliyor.

Etiketler