Yeni promosyon rekoru geldi! Tek seferde 40 bin TL ödenecek

Bankalar kurumlar çerçevesinde yeni promosyon anlaşmaları yapmaya devam ediyor. Hem emekli hem de çalışan promosyonunu güncelleyen bankalar birbirleriyle kıyasıya rekabet içerisinde. Son olarak Türk Sağlık Sen’den yapılan açıklamayla birlikte promosyon tutarlarının da 40 bin TL’ye kadar yaklaştı.

Yeni promosyon rekoru geldi! Tek seferde 40 bin TL ödenecek

Üniversitelerle ilgili gerçekleştirilen promosyon tutarları her yıl artmaya devam ediyor. Son olarak Temmuz ayında yapılan asgari ücret artışıyla birlikte hem bankalar hem de kurumlar nezdinde promosyon tutarlarıyla ilgili güncellemeler yapıldığı belirtildi. Birçok üniversite tarafından yapılan açıklamayla birlikte promosyon tutarlarının 30.000 TL’leri aştığı hatta 40.000 TL seviyelerine kadar da yükseltildiği bilgisi verildi. Türkiye rekoru olarak da gerçekleşen yeni promosyon tutarı sayesinde çalışanlara tek seferde 37.250 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak.


Harran Üniversitesi promosyonu rekor kırdı

Harran Üniversitesi’nin ihalesine katılan Türk Sağlık Sen, yeni promosyon tutarıyla ilgili anlaşmaların sağlandığını açıkladı. 3 yıllığına yapılacak olan promosyonun Türkiye’de rekor olduğu belirtildi. Yaklaşık 37.250 TL promosyon sağlanması beklenen üniversiteyle ilgili ödemelerin de tek seferde yapılacağı bilgisi bulunuyor. Promosyon ödemesinin her geçen gün artış gösterdiği üniversitelerde Harran Üniversitesi çalışanlarını sevindirecek haber geldi.
Rekor promosyon tutarı açıklayan üniversitenin bu alanda çalışanlarına 3 yıllığına yapılacak olan sözleşmeler için ödeme yapacağı belirtildi. Türkiye rekoru kırmayı başaran Harran Üniversitesi promosyonu böylelikle 37.250 TL’ye yükseltildi. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Üniversitesi’nde 34 bin TL düzeyinde açıklanan promosyonun da üstüne çıkan bu promosyon tutarı şimdilik Türkiye rekoru olarak açıklandı. Rekor tutarda promosyon açıklayan Harran Üniversitesi, çalışanlarının yüzünü güldürmeye ve bu alanda promosyonlarıyla göreve teşvik etmeye devam ediyor.

Yeni promosyon rekoru geldi! Tek seferde 40 bin TL ödenecek
Harran Üniversitesi’nde gerçekleşen ihale sonucunda Türk Sağlık Sen yeni promosyon tutarını kamuoyu ile paylaştı. Sosyal medyada da gündem olan konuyla ilgili üniversite yetkilileri tarafından da açıklama yapıldı. 3 yıllığına yapılacak olan sözleşmelerde geçerli olacak promosyon tutarlarının toplamda 37.250 TL olup tek seferde ödeneceği bilgisi verildi. Böylelikle Türkiye rekoru kıran Harran Üniversitesi, promosyon ödemelerinin Eylül ayı içerisinde gerçekleşeceğini açıkladı.


İş Bankası’ndan rekor promosyon

İş Bankası ile yapılan protokol çerçevesinde çalışanlara 37.250 TL’lik promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Binlerce Harran Üniversitesi çalışanını yakından ilgilendiren bu haber sosyal medyada sıklıkla konuşuluyor. 3 yıllığına sözleşmeleri imzalayan her çalışan İş Bankası üzerinden 37.250 TL’lik promosyonlarını tek seferde alma imkanına sahip olmaktadır. Birçok kişiyi heyecanlandıran promosyon tutarının aynı zamanda Türkiye’de rekor olarak açıklandığı biliniyor.


Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan İş Bankası, yeni promosyonu ile Harran Üniversitesi çalışanlarıyla anlaşma yaptı. Anlaşma neticesinde maaşlarını İş Bankası üzerinden alacak olan Harran Üniversitesi çalışanları tek seferde geçerli olmak üzere toplamda 37.250 TL’lik promosyon fırsatından yararlanmaya hak kazanacaktır. Toplu yapılacak sözleşmeler doğrultusunda tüm üniversite çalışanları ek promosyon alabilecek. Türkiye’de en yüksek promosyon tutarını açıklayan İş Bankası, üniversite ile 3 yıllık protokol anlaşması yapıldığını duyurdu.


İş Bankası ile Harran Üniversitesi arasında yapılan iş birliği sayesinde çalışanlara ek promosyon verilmesine karar verildi. Üniversite çalışanlarının maaş durumları da dikkate alındığında 37.250 TL’lik promosyon ödemesi yapılmasında karar kılındı. Birçok üniversite çalışanını sevindiren bu haberle birlikte ek promosyon alınması mümkün hale geldi. İş Bankası’nın açıkladığı promosyon tutarı aynı zamanda Türkiye’de verilen promosyon tutarları arasında rekor olarak biliniyor. Tek seferde yapılması planlanan promosyon ödemelerinin sözleşme imzalamalarının hemen ardından Eylül ayı içerisinde çalışanların hesaplarına yatırılacağı bilgisi bulunuyor.

Etiketler