Yeni Cardano geliştirici portalı için engebeli bir başlangıç

Cardano, yalnızca yeni bir geliştirici portalı değil, aynı zamanda yeni bir jeton başlattı. Ancak, NFTA'nın dünya prömiyeri tamamen sorunsuz gitmedi.

Yeni Cardano geliştirici portalı için engebeli bir başlangıç

Cardano, Ethereum bacaklarını yapmak istiyor. Ancak bunun gerçekleşmesi için projenin Ethereum'u kendi boyutuna getiren temel yapı taşlarından birini tanıtması gerekiyor: akıllı sözleşmeler. Bu bağlamda, yaklaşmakta olan hard fork Alonzo, akıllı sözleşme platformları arasındaki rekabete yeni bir soluk getirmeyi vaat ediyor. Cardano'nun akıllı sözleşme platformu olan Plutus, Alonzo'nun temel bir bileşenidir. Birkaç aydır, seçkin bir "Alpha Partners" grubu ve Plutus Pioneer Programına katılanlar, Alonzo Testnet'te Plutus and Co. ile anlaşma fırsatı buldu.

Cardano şimdi ekosisteminin kapısını biraz daha açtı. 12 Temmuz'da proje, programcıların ağın temel işlevlerine aşina olabilecekleri yeni bir web sitesi başlattı.

Cardano Vakfı'nın geliştirici topluluğu başkanı Freiburg'dan Tommy Kammerer, aynı blogda alıntılanan yazı şöyle:

Aylarca yazma ve kontrolden sonra, portalın artık çok sağlam bir temele sahip olduğundan ve Cardano ana ağında şu anda mümkün olan her şeyi kapsadığından eminiz. İster işlem meta verilerini uygulamak, ister yerel jetonları basmak, Cardano'yu entegre etmek, bir hisse havuzu işletmek veya projenizi finanse etmek istiyorsanız: hemen hemen herkes için bir şeyler var. Ve tüm bunlar, akıllı sözleşme yetenekleri getirecek olan Alonzo sert çatalından hemen önce.
Yani evet çok heyecanlıyım. 

Cardano, NFTA'nın dünya prömiyerini kutluyor

Geliştirici portalının lansmanı, uygun bir şekilde on misli değiştirilemez token (NFT) ile kutlandı. Spesifik olarak, “NFTA” olan olan bu NFT'ler hiç bir ticari kaygı olmadan sadece amacı tebrik ve motivasyondur. Bir yandan tokenlar, topluluk odaklı bir pazarlama aracı olarak hizmet etme amacını da taşımaya devam ediyor.

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler