XRP'de son ayların en yüksek seviyesi test edildi

Kripto para birimleri, temmuz ayında büyük yıkılımın arkasından yavaş yavaş yükseliş trendini sürdürüyorlar. Bitcoin 52 bin dolara dayanırken Ripple ise 1,4 dolar seviyelerine kadar dayanmış durumda.

XRP'de son ayların en yüksek seviyesi test edildi

Ripple anlık fiyatı fiyatı bugünkü işlemlerde 1,3908 seviyesi çevresinde dolanıyor.

18 Mayıs'tan bu yana en yüksek seviyeyi test etmesinin ardından mevcut fiyatı 1,3790 düzeylerinden alıcı buluyor. Son 24 saatte yüzde 9,6 yükselen Ripple'ın 24 saatlik işlem hacmi ise 5,31 milyar dolar düzeyinde bulunuyor. Ripple, son 1 haftada yüzde 22,6, temmuz ayındaki 0,53 dolar düzeyine göre ise yüzde 162 değer kazandı.

İkinci en büyük kripto para olan Ethereum ise yüzde 0,48 düşüşle 3.898 dolardan işlem görüyor. Piyasada en çok yükselenler ise yüzde 5'in üstündeki değer artışı ile Polkadot ve Ripple olarak dikkat çekiyor.

XRP'de son ayların en yüksek seviyesi test edildi - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler