Ripple (XRP) dolu dizgin!

Ripple'da yeni hareket başladı 1.01 dolardan 1.26 seviyelerine geldi. 3 Centlik bir geri çekilmenin ardından rallisine devam ediyor.

Ripple (XRP) dolu dizgin!

Ripple (XRP) Nerelerde Kullanılır?

Ripple XRP ağı, uluslararası ödemeleri daha verimli bir şekilde gerçekleşmesi için finansal kurumlar ve bankalar tarafından kullanılır ve test edilir. Ripple'in temel amacı, dünyadaki finansal kurumlar arasında daha verimli işlemler için küresel bir faturalandırma ağı oluşturmaktır.

XRP sular günlerdir hiç durulmuyor 1 saatlik yakın poz grafikte daha önce belirttiğimiz çanak kulp çalışmasıyla birlikte 1.2783 dolar değerlerine ulaşan Ripple (XRP) şu sıralar 1.2350 seviyelerinden işlem görüyor.

2018 yılından bu yana yatırımcısına çok zor zamanlar yaşatan Ripple geçtiğimiz haftadan bugüne kadar yüzde 95 değer kazandı.

Birden fazla kripto borsasında tekrardan listelenmeye başalyan  Ripple bu haberlerin arkasından davada önemli bir yol kat ettiği anlaşıldıktan sonra uyuyan Ripple balinaları kripto borsalarına akın etti.

Tüm bu haber akışlarının ardından 1 - 4 saatlik grafiklerde çanak kulp formasyonlarını tamamlayan ve çanak boyu kadar ilerleyen XRP'de hacim son 18 saatte 5 Milyar doları geçti.

Ripple (XRP) dolu dizgin! - Resim : 1

Sıralı şekilde destek ve dirençleri ise şöyle:

Destekler  1.17 - 1,0889 - 0,96156

Dirençler 1,2778 - 1,3654 - 1,40

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler