XRP'de ikinci dalga yükseliş mi geliyor?

XRP'de ikinci dalga yükseliş mi geliyor?

XRP'de ikinci dalga yükseliş mi geliyor?

Ripple Nedir?

Ripple, 2012 yılında ortaya çıkmış bir ödeme ağı sistemi (RippleNet) ve kripto para değeridir (XRP). Ripple diğer birçok kripto para birimlerinin aksine merkezi olan bir kripto para birimidir. Blockchain sistemi üzerinde işlem görmesine rağmen işlem gören bütün defterler şirket tarafından yönetilmektedir.

Ripple ile amaç büyük miktarlardaki varlık ve para transferlerinin hızlı, güvenilir ve ucuz bir şekilde, blockchain sistemi üzerinden yapılmasıdır.

Ripple şirketinin CEO’luğunu Brad Garlinghouse yürütmektedir ve dünyanın birçok yerinde ofisleri bulunmaktadır.

Ripple şu anda kripto para değerleri arasında Bitcoin ve Ethereum’dan sonra üçüncü en çok piyasa değeri olan kripto pardır.

Kurumsal bir merkeze sahip olması Ripple kripto para değerinin, ödeme sistemleri sağlayıcısı şirketlerin ve bankaların tercih ettiği bir kripto para ve transfer sistemi olmasını sağlamıştır.

Ripple'da teknik görünüm ne diyor?

XRP'de yaşanan ''düşen takoz'' formasyonun dibinden gelen formasyon çalışması yüzde 12'lik bir yükselişe neden olmuştu.

Ripple'da çoğu kripto paranın aksine sadece teknik değil birçok farklı temel analiz değerlendirmesi ile takip edilmesi gerekilen bir coindir.
Hakkında açılan ve hala devam eden bir dava süreci olan Ripple, SEC ile davada yaşanan gelişmelerin ışığında çok yüksek volatilite ile hareket etmeye devam ediyor ve edeceğe de benziyor.

XRP kısa vade görünümde yön hala pozitif görünse de davada yaşanacak gelişmeler ışığında zarar kes emirlerinin çok kez çalıştığı günler devam ediyor. 

Yakın poz (4 saat) grafik incelendiğinde geniş açıdan ''düşen takoz'' dışında bir de ''Bayrak'' formasyonu var eğer bayrak formasyonu çalışırsa bayrağın hedefi 1,9546 olarak belirlendi. 

XRP'de ikinci dalga yükseliş mi geliyor? - Resim : 1

XRP'de sıralı şekilde destek ve dirençler ise şöyle:

Destekler 1,54 - 1,31 - 1,07
Dirençler 1,57 - 1,65, 1,78

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler