Webfour coin, Elon Musk, Jack Dorsey ilişkisi | Webfour coin nedir?

Webfour adından da anlaşılacağı üzere Web 4.0 projesini amaçlayan Jack Dorsey ve Elon Musk arasındaki konuşmadan ilhamla geliştirilen bir kripto para birimidir.

Webfour coin, Elon Musk, Jack Dorsey ilişkisi | Webfour coin nedir?

Webfour coin nedir?

WebFour coin, topluluk katılımı ile merkezi olmayan bir Web 4.0 oluşturmayı amaçlayan blok zinciri tabanlı bir platformdur. Geliştiriciler teşvikler ve kredi kartları aracılığıyla yerel bir token satın alma seçeneği ile merkezi olmayan bir alan yaratmayı amaçlamaktadır. Ekip aktif olarak perakende kullanıcılarının girdilerini aramakta ve bu kapsamda amaçları WebFour kripto parasını yatırımcılar için uygun bir seçenek haline getirmektir. Ayrıca platform şu anda geliştirme aşamasındadır.

Sonuç olarak WebFOUR geleceği inşa etmek için topluluk tabanlı bir platform geliştirmiştir. Adından da anlaşılacağı gibi WebFOUR projesi bir topluluk tarafından inşa edilmiştir ve destekçiler platform için ilk likiditeyi sağlamak için kaynakları taahhüt etmiştir.

Webfour’u farklı kılan nedir?

WebFOUR kripto para merkezi olmayan bir gelecek için tasarlanmıştır ve bir grup tam yığın geliştirici tarafından geliştirilmektedir. Konsepti Jack Dorsey ve Elon Musk arasındaki her ikisinin de yeni ağa risk sermayedarlarının ve likidite sağlayıcılarının hükmedeceğini söylediği bir tartışmadan doğmuştur. Projenin destekçileri başlangıçtaki likiditeyi sağlamaya şimdiden kaynak ayırmıştır.

webfour coin

Webfour coin yorum

Webfour coin yorum ve Webfour yorum aramaları kullanıcıların farklı bilgilere erişim taleplerini gösteren farklı kavramlardır. Webfour belirtecinin geliştiricileri toplulukla birlikte merkezi olmayan bir Web 4.0 oluşturmayı planlamıştır. Memlerden gelen ve geliştiriciler ve kullanıcılar için daha iyi bir merkezi olmayan alan yaratan geliştirme aşamasında bir blok zinciridir. Konsept Elon Musk ve Jack Dorsey arasında Dorsey'in yeni ağın risk sermayedarlarının ve likidite sağlayıcılarının tekeli olduğunu savunduğu bir tartışmadan gelmiştir.

Webfour coin geleceği

Webfour coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki geliştiriciler teknolojiyi herkes için daha uygun fiyatlı hale getirerek daha erişilebilir hale getirmeyi umuyor. Ayrıca projenin bir meme madeni para olarak başlayacağını ve oradan gelişeceğini planlamaktalar. Projeye katılacak çok kişi olduğunu düşünen ekip ayrıca projenin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için fon toplamayı amaçlamaktadır. Buna ek olarak tüm sürecin bir denetimini hazırlıyorlar.

webfour coin nedir

Webfour coin hangi borsada bulunur?

Webfour coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda Webfour coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir. Webfour kripto parası şimdi birkaç büyük borsada işlem görüyor. Yatırımcılar parayı Coinbase, Binance veya başka bir borsada alıp satabilir.

Webfour coin grafik

Webfour coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Webfour coin grafiği inceleyeceğiz.

Webfour coin iyi bir seçenek mi?

Webfour coin finansman yardımıyla ademi merkeziyetçiliği herkes için mümkün kılan yeni bir internet devrimi getirmeyi hedeflemektedir. Başlangıçta proje bir mem parası olmuştur ancak sonunda gelişen bir ivme yakalaması muhtemeldir. Topluluk katılımını teşvik etmenin bir yolu olarak destekçiler topluluğu geleceğin yaratılmasına dahil etmek için bir dizi toplantı düzenlemeyi planlamaktadır.

Webfour coin fiyat

Webfour coin fiyat konusu yatırım yapmadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli etkenlerden biridir.

Webfour coin kaç dolar?

Webfour coin kaç Dolar sorusunun yanıtı 1 Webfour coin dolar bazında 0,00004 Dolar olarak belirtilebilir.

Webfour coin kaç TL?

Webfour coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Webfour coin TL bazında 0.000052 TL olarak belirtilebilir.