Vakıfbank gıda marketi alışverişleri kazandırıyor! Hediye lira kampanyası…

Vakıfbank tarafından müşterilerine özel gıda marketi alışverişi kampanyası düzenlendi. 30 Eylül’de sona erecek olan kampanya ile hediye puanlar kazanma hakkı tanındı. Peki, Vakıfbank gıda kampanyasına başvuru nasıl yapılır? Gıda kampanyası ile ne kadar kazanılır? İşte detaylar…

Vakıfbank gıda marketi alışverişleri kazandırıyor! Hediye lira kampanyası…


Vakıfbank Worldcard müşterileri Eylül ayı kampanyaları ile ardı ardına hediye puanlar kazanmayı sürdürüyor. E-ticaret siteleri ile işbirlikleri, restoran ve kafe harcamaları, akaryakıt, ayakkabı, giyim ve kozmetik indirimlerinin yanı sıra gıda market alışverişi kampanyası da düzenlendi. Gıda market alışverişleri için geçerli olan kampanya kapsamında 150 TL, worldpuan kazanma hakkı tanınıyor. 1 Eylül’de başlayan kampanyasının sona ermesine ise sayılı günler kaldı. Manav, kasap, gıda market ve şarküteri dükkanlarında yapılan her 200 TL’lik alışverişten sonra 15 TL puan kazanma fırsatı sunuluyor. Vakıfbank, Worldcard müşterilerine toplam 150 TL worldpuan hediye ediyor. 

Vakıfbank gıda marketi alışverişleri kazandırıyor! Hediye lira kampanyası… - Resim : 1
Vakıfbank gıda market kampanyası başvuru işlemleri


Vakıfbank’ın müşterilerine özel hazırladığı kampanyanın sadece Worldcard ve Express Card sahipleri için geçerli olacağını açıkladı. Express Card sahiplerinin kampanya katılım ücreti olan 4.99 TL’yi ödemeleri gerekiyor. Business Card ve Bankomat Kart sahipleri ise kampanyaya katılamayacak. Bireysel müşterileri desteklemek için hazırlanan kampanya 30 Eylül tarihinde sona erecek. World üye işyerlerinden yapılacak olan harcamaları kapsayacak. Ayrıca, aynı gün içerisinde 200 TL ve üzeri birden fazla alışveriş yapılması halinde ise ilk seferki harcama kampanya kapsamında değerlendirilecek. 


Vakıfbank müşterileri ‘’Cepte Kazan’’ ile kazanıyor


Vakıfbank’ın mobil bankacılık uygulaması ‘’Cepte Kazan’’ üzerinden gıda market alışverişi kampanyasına katılım işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca, SMS yolu ile başvurular alınıyor. 6635’e büyük harflerle GIDA yazıp boşluk bırakmanız, kredi kartınızın son 6 hanesini yazarak mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Kampanyaya başvuru yapmayan müşteriler gıda market hediye puanlarından yararlanamaz. Cepte Kazan uygulaması üzerinden müşteriler kazandıkları hediye puanları takip edebilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız