Uzman isimden altınla ilgili şok açıklama! Gram altın 1400 TL olacak

Altın fiyatlarında hareketlilik bir süredir devam ediyor. Hal böyle olunca uzman analist tarafından gram altın tahminleri gündeme geldi.

Uzman isimden altınla ilgili şok açıklama! Gram altın 1400 TL olacak

Uzman analist İslam Memiş bazı zaman yaptığı iddialı açıklamalarla gündeme geliyor. Dün ABD Ağustos ayı rakamlarının açıklanmasının ardından altın fiyatları düşmüştü. Yıl sonu hedefim geçerli diyerek bomba açıklama yapan İslam Memiş’in tahmini fiyatı herkesi şok etkisine uğrattı.

Altın gram fiyatı güne düşüşle başladı. Bugün 998 TL’den işlem gören gram altın dünden sonra hep düşüş etkisi gösterdi. Çeyrek altın satış fiyatı 1666 TL olurken, cumhuriyet altını 6644 TL’den işlem görmektedir. Altında yükseliş olup olmayacağı ile ilgili araştırmalar yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaparak gündeme gelen İslam Memiş, gram altın için yıl sonu hedefinin hala geçerli olduğunu söyledi.

Gram altın 1400 TL olacak!

Uzman isimden altınla ilgili şok açıklama! Gram altın 1400 TL olacak - Resim : 1

İslam Memiş tarafından yapılan açıklamada Gram altının 1400 TL olacağına dair görüşünün devam ettiğini açıklandı. İslam Memiş tarafından:

“ABD’de olan enflasyon verisi çok önemli. Açıklanacak olan verilerle beraber hem emtia, hem parite hem de doların seyriyle ilgili daha net tablo çıkacak karşımıza. Gram altın da makas aralığına dikkat edin. Yıl sonu gram altın fiyat tahminim hala 1400 TL. Fakat dolar kurunda geri çekilme olması durumunda gram altın 1000 TL’nin altına düşebilir. Brent petrol fiyatı şuanda 93 dolar seviyesinde işlem görüyor. Yıl sonunda brent petrol fiyatı 120 dolar ile 140 dolar aralığında olacağına dair düşüncemiz vardı. Bu düşüncelerimizin hala arkasındayız denildi.”