Uzman isim kritik seviyeyi açıkladı! Bitcoin düşmeye devam edecek mi?

Uzman kripto parası analizcisi Michaël van de Poppe Bitcoin başta olmak üzere kripto paraların geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte yapılan o çarpıcı açıklamalar…

Uzman isim kritik seviyeyi açıkladı! Bitcoin düşmeye devam edecek mi?

Kripto paralardaki yaşanan düşüş sonrası uzman isimlerden arka arkaya açıklamalar geliyor. Özellikle o isim çok önemli açıklamalarda bulundu. Bitcoin için kritik eşi 40 bin dolar üstü olduğunu söyleyen Michaël Van De Poppe, bu düşüş bir an önce atlatılmazsa Bitcoin için 35 bin doları hatta daha da aşağıları görülebileceğini açıkladı.

 Ünlü analist kısa vadede Bitcoin için önemli olan fiyat eşiklerine de değindi. Eğer Bitcoin 38.000 dolar altına düşerse değer kayıplarında hızlı bir artış olacağını söyleyen Michaël Van De Poppe şu anda alım yapmanın da çok mantıklı olduğunu düşünmüyor.

Kripto Para Piyasası Düşüşte!

Geçtiğimiz haftadan beri kripto paralar da ciddi bir düşüş söz konusu. Bitcoin başta olmak üzere Ethereum da bir düşüş söz konusu oldu. Ancak bu düşüşe tutunan Bitcoin 40 bin dolar bandına tekrardan gelmiş ve burada tutunamamıştı. Gelecek dönemde de yatırımcılar yatırım yapmak yerine şu anda beklemenin çok daha akıllıca bir iş olacağını düşünüyor.

Alış 66338
Satış 66338.01
Değişim 0%
Son Değer 66338.01
En yüksek 67130
En düşük 65980
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler