Uzman analist açıkladı: Bu coin yüzde 10.000 kâr yapabilir!

Uzman analistin değerlendirmelerine göre bu kripto paralarda kısa süre içinde 100x potansiyeli mümkün. Hangi kripto paralar yatırımcılarını zengin edecek? İşte yanıtları...

Uzman analist açıkladı: Bu coin yüzde 10.000 kâr yapabilir!

Kripto para piyasalarında birçok analist gelecekte yaşananları bilebileceğini iddia ediyor. Fakat neredeyse çok azı bunları başarabiliyor. Yatırımcılar kimi zaman milyonlarca dolar zarara uğrarken madalyonun diğer yüzünde ise bu kaybedilen paraları kazanan farklı yatırımcılar bulunmakta. 

Örneğin Luna coinde yüz binlerce yatırımcının tüm birikimleri tamamen ortadan kalktı. Buna karşılık Luna coinin ortadan kalkacağını bilen bir analist düşüş yönlü yatırım yaparak çok büyük kazanç sağladığını açıklamıştı. Aynı analist bugün yaptığı yeni açıklamalarda piyasada büyük ses getirdi.

Bu kripto para 10.000 kat getiri sağlayabilir!

Usta kripto analistine göre Big Eyes Coin (BIG) 3 sene içerisinde yüzde 10.000 değer kazanacak! Peki Big Eyes Coin nedir?

Diğer topluluk liderliğindeki kripto para birimleri gibi, Big Eyes Coin (BIG), topluluk üyelerinin ekosisteminin büyümesi ve gelişimi ile ilgili kararlar almasına izin verecek. Big Eyes Coin (BIG) ile ilişkili, topluluk liderliğindeki diğer kriptolarda yaygın olmayan ayırt edici bir özellik, Big Eyes Coin'in (BIG), hiper büyüme için kendi kendine yayılan bir blok zinciri ekosistemi oluşturarak topluluğuna geri vermeyi amaçlamasıdır. Üyelerine blok zinciri gemisini binmeye değer kılan daha fazla içerik ve etkinliğe erişim sağlamak için NFT'ler sunacak. 

Bu süreci başarıyla geçebilmesi durumunda ise tıpkı ETH, ADA gibi kripto paralarda olduğu gibi BIG coinde de büyük bir sıçrama yapacağını ve süreç içerisinde hedeflerine ulaşarak yüzde 10.000 daha değerli olacağına inanıyor. 

Big Eyes Coin (BIG) ayrıca “alım vergisi yok, satış vergisi yok” politikası ve dinamik bir vergi sistemi uygulayarak topluluk bakımını bir adım daha ileri götürmeyi amaçlıyor. Bu sistem, Otomatik Yakma işlevleri, likidite sağlayıcı (LP) alımı ve Pazarlama Cüzdanı için ücretler dahil ederek kripto para birimi endüstrisindeki geleneksel vergi sisteminde değişikliklere izin verecektir.

 Uzman analiste göre BIG coin neden alınmalı?

Big Eyes Coin (BIG) ekosisteminin Japon odaklı kedi sembolü olan Big Eyes, sushi ve iş konusunda çok tutkulu ve kullanıcıları ve sahipleri için çeşitli hizmetler sunarak servet üreterek kripto para birimleri dünyasını ele geçirmeyi amaçlıyor. Big Eyes Swap, Big Eyes Merch ve Big Eyes NFT Sushi Crew olarak bu süreci daha ileriye taşımak ana hedefler arasında gösteriliyor.

Big Eyes Swap, Big Eyes ekosisteminin resmi değişim platformudur. Kullanıcılar, Big Eyes belirtecini diğer belirteçlerle değiştirebilir ve merkezi olmayan finansı (DeFi) dünya çapında daha fazla kişiye erişilebilir hale getirebilir. 

Etiketler
Yorumlar