Usta isimden şok açıklama: Merge’den sonra Ethereum 20 bin dolar olacak

Ethereum Merge güncellemesine sayılı günler kaldı. Usta isimlerden Ethereum ile ilgili açıklama gelmeye başladı.

Usta isimden şok açıklama: Merge’den sonra Ethereum 20 bin dolar olacak

Ethereum Merge güncellemesine çok az kaldı. Hal böyle olunca çeşitli analistler tarafından Merge ile ilgili yorum yapılırken kimi analistte Ethereum fiyatına değinmekte. Sosyal medya üzerinde toplamda 154 bin takipçisi olan başarılı analist Gareth Soloway’da bugün Ethereum ile ilgili soruları cevapladı. Özellikle Merge’den sonra Etheruem fiyatı ne olacak? Sorusuna cevap veren Soloway’ın sözleri gündeme bomba gibi düştü.  

Analist: Merge sorunsuz geçebilir mi?

Ethereum Merge güncellemesine kısa bir süre kala özellikle yatırımcılar tarafından çeşitli sorular sorulmaktadır. Gareth Soloway’a sorulan Merge sorunsuz geçebilir mi? sorusuna cevap olarak ünlü analist:

Merge sorunsuz geçebilir mi? Tüm kripto sektörü için bunun büyük bir test olduğunu düşünüyorum. Pek çok insan kenarda oturuyor ve “tamam, bu bir süredir kriptoda yaşadığımız en büyük şey” diyor. Sorunsuz bir şekilde halledebilirler mi? cevabını verdi.

Ayrıca Soloway, Merge’nin sorunsuz olarak geçmesi ve kripto para borsasını etkilemesi durumunda kripto topluluğunda güven oluşturucu olacağını söylüyor. Ethereum satın almanın şuan için bir risk yarattığını işler yolunda gitmezse fiyatta bir düşüş olacağını görebileceğimizi söyleyen analist, Merge’nin sorunsuz gideceğine inandığını söyledi.

Ethereum fiyatı

Soloway: Ethereum kazandıracak

Ethereum Merge güncellemesi gelmesiyle tüm kripto para dünyası etkilenecek olsa da en çok etkilenecek olan şüphesiz Ethereum’dur. Soloway, Ethereum Merge güncellemesinden sonra Ethereum fiyatlarının uzun vadeli olarak iyi kazançlar elde ettireceğini söyledi. Soloway tarafından:

Bitcoin ve Ethereum’da uzun vadede çok iyimserim. Uzun vadede çok çok iyimserim. Bence bu tam olarak kripto piyasasının istediği şey – bu büyük kullanım durumuna sahip deflasyonist bir varlık. Ve bence aslında Bitcoin’in piyasa değerine rakip olmak için daha uzun vadede bir şansı var… Birisi bana bir tane seçmelisin derse, muhtemelen güvenlik amacıyla Bitcoin ile derim. Bence kaybetmeyi göze alabileceğiniz parayla oynuyorsanız, Ethereum’u tercih edin denildi.

Yıl sonunda Ethereum…

Ethereum Merge güncellemesi tüm yılı etkileyecek bir güncelleme olarak gözüktüğü için analistler tarafından Ethereum’un yıl sonu fiyatları belirlendi. Uzun vadede iyimser konuşan Soloway 31 Aralık 2022 için fiyat tahminini 1000 dolar olarak belirledi. Soloway tarafından:

Bence beş yıl içinde Ethereum için kolayca 20.000 dolara bakabilirsiniz. Bence önümüzdeki birkaç yıl tüm kriptolar, özellikle de Ethereum için zor yıllar olacak denildi.

Yatırım tavsiyesi değildir! 

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler