Bill Miller’ın Fonu: Bitcoin önemli bir yükseliş potansiyeline sahip

Bill Miller tarafından kurulan fon, Bitcoin'in önemli bir yükseliş potansiyeline sahip olduğuna inandıklarını açıkladı.

Bill Miller’ın Fonu: Bitcoin önemli bir yükseliş potansiyeline sahip

Yatırımcı Bill Miller'ın kurmuş olduğu firma tarafından denetlenen bir değer fonu olan Miller Opportunity Trust, Cuma günü bir yatırımcı güncellemesinde Bitcoin yatırımına değindi.

Bu yılın başlarında Grayscale'in Bitcoin Investment Trust ürününe yatırım yapma hamlesini vurgulayan firma şunları kaydetti:

''Bitcoin'in bir dijital altın biçimi olarak önemli bir yukarı yönlü potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz. Altının piyasa değeri 11 trilyon dolar ile daha yüksek, Bitcoin'in ise 600 milyar ile ona yetişmesi için uzun bir yolu var. Devam eden bir benimseme eğrisinin başındayız ve Bitcoin volatil olacak fakat risk ödülünün çekici olduğuna inanıyoruz.''

Geçtiğimiz ayın sonlarında açıklandığı üzere Miller Opportunity Trust, Bitcoin Investment Trust ürününde 1.5 milyon hisseye sahip.

Ocak ayında Miller, yatırımcılara yazdığı bir mektupta biraz benzer bir dil kullanan bir Bitcoin savunması kaleme aldı:

''Artık Bitcoin'in ne olduğunu bildiğimize göre, neden biri çıkıp da biraz satın almak ister? Kısa yanıt şu ki; Bitcoin'in likiditesini yukarı yönlü potansiyel ile birleştiren başka bir varlık olmaması bunun nedenidir.''

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler