Ünlü Yatırım Holding Yıldız Pazar'da işlem görecek

Halka arz çılgınlığının devam ettiği bu dönemde son arzların en büyüğü gerçekleşti ve Ünlü Yatırım

Ünlü Yatırım Holding Yıldız Pazar'da işlem görecek

Ünlü Yatırım Holding, 7 Haziran'dan itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak.

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Ünlü Yatırım Holding A.Ş.'nin (Şirket) 45.533.009 TL nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 175.000.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen Şirket payları 07/06/2021 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 6,9 TL/pay baz  fiyat, "UNLU.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 3.000.000 TL olarak  belirlenmiştir.

 Halka arz çılgınlığın yaşanmaya devam eden Borsa İstanbul'da son dönemlerin en büyük arzı gerçekleşti. Henüz ne kadar bir dağıtım yapıldığı belli olmayan eşit arza çok ciddi miktarda katılım olduğu ve boşta lot kalmadığı belirtildi.

2020 Haziran ayından bu yana çok fazla arz gerçekleşti bunlar küçük yatırımcı tarafından çok da fazla ilgi gördü yalnız 2021 yılında 3 arz var ki tüm halka arz çınlığını bitirmiş gibi görünüyor. Gwind, Matriks ve Qua Granit arzları aynı gün büyük bir çöküş yaşadı ve küçük yatırımcıların harçlık çıkartma operasyonlarına son verildi. 

Ünlü Yatırım Holding'in iddia etti ve ilgi çekici olmasının nedeni ise ilk 8 aylık dönemde bir daha hiç bir parça hisse satışa çıkartılmayacağı yönünde taahhüt etmesinin ardından yatırımcılarda güven oluşmuş olacak ki yılın başındaki kadar olmasa bile açıkta lot bırakmayacak kadar fazla talep oldu.

Etiketler