Ünlü rock grubu Evanescence, NFT dünyasına adım atıyor

2000'li yılların en çok dinlenen rock gruplarından biri olan Evanescence, NFT dünyasına adım atıyor.

Ünlü rock grubu Evanescence, NFT dünyasına adım atıyor

2000'li yılların en çok dinlenen rock gruplarından biri olan Evanescence, NFT dünyasına adım attı.

Popüler grubun, Echoes From The Void adlı NFT koleksiyonunu tanıtmak için Incendium ve Sweet ile ortaklık kurduğu öğrenildi. Dijital koleksiyon, grubun grafik antolojisi serisi Echoes From The Void'den ilham aldı ve 29 Eylül'de Sweet pazar yerinde satışa çıktı.

Ünlü rock grubu Evanescence, NFT dünyasına adım atıyor - Resim : 1

(Resmin üzerine tıklayarak bağlantıya gidebilirsiniz.)

Echoes From The Void, Incendium tarafından OPUS kitap serisinin bir parçası olarak yayınlandı ve ilk baskısında tükendi. Evanescence'in fantastik grafik antoloji serisinin ilk sayısıydı. Koleksiyon, her ikisi de grubun 2021 yılında çıkardıkları albüm The Bitter Truth'ta yer alan ''Better Without You'' ve ''Wasted On You'' şarkılarını temel alan iki hikaye içeriyor.

Bu iş birliği çerçevesinde üç farklı koleksiyon ürünü bulunuyor. Bu ürünler arasında koleksiyon kartı, sanal bir hatıra parası ve 3D bir heykel yer alıyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Amy Lee, şunları söyledi:

''Echoes From The Void'in sanatının ve hikayelerinin dijital alana dönüşmesini görmek harikaydı. Dijital koleksiyon dünyasına dalmak, yaratmayı sevdiğimiz karakterlere ve hikayelere yeni bir boyut eklememize izin veriyor. Echoes From The Void'in geri kalanı ortaya çıkarken daha ne yapabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum.''

Etiketler
NFT