Ünlü analistin 2022'de 3 favori Metaverse coini belli oldu!

Ünlü analist VR Solid'in yaptığı çalışmalardan elde edilen kaynaklarda 100 milyon dolar değerin altında olan ve 2022'de mutlaka takip edeceği 3 metaverse coinleri açıkladı.

Ünlü analistin 2022'de 3 favori Metaverse coini belli oldu!

Geçen ay boyunca kripto para piyasası ticaretinin yatay seyretmesiyle, dijital varlıklar için uzun vadeli potansiyel oldukça yükselişte gibi görünmekte. Metaverse kripto projeleri ekosistemlerini genişletmeye ve ürünlerini oluşturmaya devam ediyor.

Bu da, bir sonraki kripto boğa koşusu sırasında önemli ölçüde değer kazanacak  Metaverse coinlerini biriktirmek için mükemmel bir fırsat olarak görülmekte. Bugün, VR Soldier'ın 2022'de izlemek için 100 milyon doların altında bir piyasa değeri olan ilk üç Metaverse coinini inceleyeceğiz.

3 My Neighbor Alice coin (ALICE) 

Piyasa Değeri: 81 milyon dolar
Birim Fiyatı: 2,72 dolar 

Alice coin

Alice coin nedir?

2022 Baharında piyasaya sürülen ALICE coin, son yedi gün içinde %26'nın üzerinde yükselen ALICE coiniyle bu hafta en iyi performans gösteren Metaverse kripto oyunlarından biri.  

Alice, kriptonun “Hayvan Geçişi” olarak adlandırılıyor. Proje, kullanıcıların sanal araziye sahip olmasına, heyecan verici öğeler toplamasına ve inşa etmesine izin veren çok oyunculu bir oluşturucu oyunu içeriyor. Ayrıca milyonlarca oyuncuya kriptoyu tanıtan sağlam bir ekosistem sağlamak için NFT'ler ve DeFi gibi en yeni blok zinciri teknolojisini birleştiriyor.

Oyun ayrıca, oyunculara teşvikler ve ödüller sağlamak için ALICE jetonlarını kullanarak, popüler oyna-kazan modelini de içine entegre ediyor. Kullanıcılar, sanal adalarından para kazanabilir, yeni arkadaşlarla tanışabilir ve eğlenceli ve ilgi çekici bir deneyim için oyuncularla etkileşime girebilir.

Alice, yakın zamanda 1 Ağustos'ta 15 gün sürecek olan arazi satışını başlattı. Arsa satışına katılan kullanıcılar, açık artırma kapsamında ücretsiz bir arsa kazanma şansına da sahiptir. Metaverse'de sanal gayrimenkul satın almak istiyorsanız, bu projeyi yakından takip etmenizi öneririz.

2 Yield Guild Games coin

Piyasa Değeri: 92 milyon dolar
Birim Fiyatı: 0,8128 dolar

Yield Guild Game coin

 Yield Guild Games nedir?

Aralık 2020'de başlatılan Yield Guild Games (YGG), kriptonun en değerli Metaverse oyun loncalarından birine sahiptir. Benzer düşünen blockchain oyun meraklılarının anlaşmazlığındaki en büyük topluluğa sahip olarak görülmekte. Oyun deneyiminizi geliştirmek için geniş bir oyna-kazan oyun koleksiyonu için düzinelerce kanal içerir.

Loncanın vizyonu, üyelerini eğitmek ve Axie Infinity, The Sandbox ve çok daha fazlası gibi popüler blockchain oyunlarından daha fazla kazanmalarına yardımcı olmaktır.

Kullanıcılar, çeşitli kanallara erişim elde etmek için bir YGG rozeti basmalıdır. İyi haber şu ki, rozet ücretsizdir ve kişinin rozeti almak için yalnızca NFT'yi basmakla ilgili gaz ücretlerini ödemesi gerekir. Bu makaleyi yazarken, rozeti 2 dolar gibi düşük bir fiyata basabilmektesiniz. Konu ile yakından ilgilenen analistlerden bazıları mutlaka deneyimlenmesi gerektiğine inanmakta.

1 Vulcan Forged PYR 

Piyasa Değeri: 99 milyon dolar
Birim Fiyatı: 4.25 dolar 

Vulcan Forged PYD

Vulcan Forged PYR nedir?

Nisan 2021'de piyasaya sürülen Vulcan Forged PYR (PYR) , özünde bir DEX ve bir NFT pazaryeri içeren bir Metaverse oyunları ve dApps ekosistemidir. Vulcan Forged PYR, tümü Vulcanverse olarak adlandırılan Vulcan Forged Metaverse'den oluşan oyuncular, tüccarlar ve yatırımcılardan oluşan bir ekosisteme sahip topluluk odaklı bir projedir.

Platform, ürün katmanında Battle V Chess, Coddle Pets, Forge Arena, Berserk vb. dahil olmak üzere çeşitli blockchain oyunlarına sahiptir. Vulcan Forged kendisini birinci sınıf bir blockchain oyun stüdyosu, zincirler arası NFT pazarı ve Metaverse oyna-kazan ekosistemi olarak tanımlıyor.

Metaverse oyna-kazan oyunlarını keşfetmek istiyorsanız Vulcan Forged ekosistemine göz atmanızı öneren analistler mevcut. Ek olarak, NFT pazaryerleri, orijinal fayda ile NFT'ye sahiptir. Mevcut piyasa değeri 100 milyon doların altında ve birim fiyatı 4 doların altında olan PYR, Ağustos 2022 ve sonrasında mutlaka izlenmesi gereken bir film olarak görülmekte.

 

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler