Türkiye - Hollanda üçüncülük maçı ne zaman, saat kaçta?

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yarı final maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Sırbistan'a 3-1 yenilmesinden sonra gözler üçüncülük maçına çevrildi. Türkiye ve Hollanda arasında gerçekleşecek olan maç ne zaman, saat kaçta?

Türkiye - Hollanda üçüncülük maçı ne zaman, saat kaçta?

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yarı final maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Sırbistan'a 3-1 yenilmesinden sonra gözler üçüncülük maçına çevrildi. Hollanda ile üçüncülük için mücadele edecek olan Filenin Sultanları şampiyonluğa veda ederken bronz madalya için performans sergileyecek. Finalde ise Sırbistan ile İtalya kozlarını paylaşacak.

5'te 5 ile gruptan lider ayrılan, son 16'da Çekya'yı, çeyrek finalde de Polonya'yı alt eden Filenin Sultanları, yarı finalde Sırbistan engelini aşamadı. Son iki şampiyonayı kazanan Sırbistan, 2019 yılında Ankara'da oynanan final maçında Türkiye'yi 3-2 mağlup etmişti.

Türkiye - Hollanda üçüncülük maçı ne zaman, saat kaçta? - Resim : 1

Türkiye - Hollanda üçüncülük maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye - Hollanda üçüncülük voleybol maçı 4 Eylül Cumartesi günü Türkiye saatiyle 18.00'da oynanacak. Türkiye - Hollanda maçı TRT-1 ekranlarında naklen yayınlanacak. Şampiyonanın finalinde ise Sırbistan ile İtalya yarın 21.00'da karşılaşacak.

Türkiye - Hollanda üçüncülük maçı ne zaman, saat kaçta? - Resim : 2

Türkiye - Sırbistan voleybol maçı özeti

- Uzatmaya giden ve 42 dakika süren ilk seti 34 - 32'lik skor ile Türkiye aldı.

- Uzatmalarla 33 dakika süren ikinci seti ise, setin çoğunda Türkiye'nin gerisinde olan Sırbistan 28 - 26 kazandı ve skor 1 - 1 oldu.

- Üçüncü sette Türkiye 19 - 15 geriye düştükten sonra skoru eşitledi ve set 23 - 23'e kadar başa baş devam etti. Ancak sonrasında üst üste iki sayı kazanan Sırbistan seti kazandı ve skoru 2 - 1'e taşıdı.

- Sırbistan dördüncü seti de 25 - 13 ile tamamlayarak skoru 3 - 1'e taşıdı ve maçın galibi oldu.

Etiketler