Türk yatımcılar bu altcoinler hücum etti

Oldukça popüler olan kripto para piyasaları, her geçen gün daha çok kullanıcıya erişim sağlıyor. Her geçen gün daha çok yaygınlaşan kripto paralar, kullanıcıların yatırım yapmaları sonucunda kâr veya zarar elde etmesiyle yatırımlar sürekli gerçekleştirmeye devam ediliyor.

Türk yatımcılar bu altcoinler hücum etti

Dünyada yer alan ülkelerin aksine Türk yatırımcıların, kripto para piyasalarına olan ilgileri çok daha fazla olarak gözlemleniyor. Peki, borsalar ile bu kadar çok ilgilenen Türk yatırımcıların, yatımlarını yapacakları Coin listesinde hangi Coinler yer alıyor? Bu yazımızda sizlere geçtiğimiz haftalarda Bitcoin ve Shibalar yaşanan hafif gerilemelerden sonra Türk yatırımcıların hangi coinlere yöneldiğini, listelerine hangi coinlerin eklediğini bu yazımızda sizlerle paylaşacağız.
 

Yatırımcılar bu altcoinlerin araştırmaya başladı

Analiz platformlarına göre Türkiye’de, yatırımcılar tarafından 30 Temmuz ve 5 Ağustos tarihleri arasında araştırılan Coinleri, sizin için aşağıda listeledik. Bu Coinler’in geçtiğimiz haftalarda Bitcoin ve Shibalar’da yaşanan düşüler sonrasında alternatif olarak bakıldığı ve bu Coinler hakkında pek çok araştırma yapıldığı gözlemlendi. Bu Coinleri belirtmek gerekirse:

Türk yatımcılar bu altcoinler hücum etti
·      Bitcoin

Kripto dünyasında en yüksek fiyatlara sahip olan Bitcoin, Türk yatırımcısının yine ilgi odağı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda fiyatların düşüşüler olmasına rağmen fiyatları hâlâ daha dalgalı bir seyir sürüyor. Merkeziyetiz ve herhangi bir kuruluş ile bağı olmayan Bitcoin, kripto para borsalarında en popüler olan Coin'dir. Her türlü kişinin ve kuruluşun etkisinde uzak olan ve merkeziyetiz bir yapıya sahip olan Bitcoin, finansal işlemlerde üçüncü tarafların katılımını ortadan kaldırarak kullanıcılara, yatırımlarının daha güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Bu tür avantajlara sahip olan Bitcoin, Türk yarımcıların her zaman için ilgi odağı olmayı başarmıştır. Çoğu yatırımcı, yatırımlarının büyük bir bölümünü Bitcoin'e yaparak, bu yatımlardan kâr veya zarar elde etmektedir. Analisteler göre Bitcoin yine Türk yatırımcıların gözde Coinlerinden bir tanesi olduğu gözlemleniyor.

 
·      Etheryum

Etheryum bakacak olursak Etheryum, Blockchain sistemine sahip olan ve herhangi bir merkez ile bağı olmayan bir yazılım platformudur. Çoğu  kişi, ETH yatırımlarını yaptığı bu dönemde, Etheryum tabanlı ETH, yine popülerlik kazanmıştır. Analisteler göre son zamanlarda en çok araştırılan Coinler arasında ETH’da yer almaktadır.

·      Ewmos

Ewmos, blockchain arasında iletişim sağlayan bir protokol olarak karşımıza çıkmaktadır. Ewmos, taşıma protokolleri içerisinde yer alan en farklı Blockchainler arasında taşımacılığı sağlayan en güvenilir ve en popüler olan merkeziyetiz bir protokoldür. Bu yüzden yatırımcılar arasında birçok araştırmalar yapılan Ewmos, Blockchainler arası taşıma işlemlerini gerçekleştiren güvenilir bir platformdur.

·      CEEK Smart VR

CEEK Smart VR, müzisyen olan kişiler veya müzikle ilgilenen kişiler tarafında kullanılan CEEK, müzik sahibi olan kişilerin müzikleri etrafında sanal dünya oluşturmalarına imkân sağlamaktadır.

·      Bone ShibaSwap

Bone ShibaSwap, kendi yerel tokken olan BONE ile yöntemi token’ı olarak görev yapmaktadır. Shiba içerisinde yer alan Bone ShibaSwap, Shiba topluluğunda yer alan oylamaların gerçekleşmesinde olanak sağlamaktadır.

·      FEG

Son zamanlarda üzerinde araştırmalar yapılan FEG, Binance SmartChain ve Etheryum üzerinde yer alan ve herhangi bir merkezi yönetim ile ilişkisi olmayan, işlem ağıdır. Oldukça düşük işlem vergisine sahip olan FEG, yüzde 2 işlem vergisine sahiptir. Bu tokken, topluluk odaklı olarak oluşturulmuştur.
 
 
Sorumluluk reddi

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır. Kişilerin yapacağı yatırımlar sonrasında site ve yazar herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz.

Alış 63876.92
Satış 63876.93
Değişim 0%
Son Değer 63876.93
En yüksek 65450
En düşük 59857.91
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler