Tron'un sahibi Justin Sun: Başaracağız! 100 BTC daha aldım

TRX coinin CEO'su ve kurucusu Justin Sun, sosyal medya hesabında takipçilerine ve kripto para yatırımcılarına umut dağıtmaya devam ediyor.

Tron'un sahibi Justin Sun: Başaracağız! 100 BTC daha aldım

100 BTC Daha Alıyorum

En değerli 50 kripto paralardan biri olan Tron (TRX) coinin CEO'luğunu yapan, aynı zamanda kurucusu olan Justin Sun sosyal medya hesabı Twitter'da attığı tweetler ile kripto para yatırımcılarına adeta psikolojik destek uyguluyor.

Justin Sun'un attığı twit şöyle;

Günaydın! başaracağız! Panik yapmayın! Şu an üretmek ve satın almak için güzel bir zaman! 100 BTC daha alıyorum!..” Bu twiti attıktan sonra kripto para piyasasının önde gelen yatırımcılarından Micheal Saylor ve El Salvador Başkanı Nayib Bukele’yi etiketledi. Bu hareketin ardından ana kripto para biriminin sınırlı bir artış gösterdiğini söylemek mümkün. Sınırlı artışın ardından ise başta ana kripto para birimi BTC olmak üzere alt coinler tarafında da ciddi bir düşüş meydana geldi.

BTC Dominance Yükseliyor!

btc dominance

Bitcoin dominance tüm piyasayı doğrudan etkileyen bir tekniktir. Tüm kripto paralar karşısında Bitcoin'in yerini ve Bitcoin'e bağlı yatırım oranının artış göstermesiyle birlikte piyasalarda yorum olanağını artıran bir gösterge olarak biliniyor.

Bitcoin hakimiyeti

Bitcoin hakimiyeti, Bitcoin'in Altcoin'lere kıyasla pazar payını tanımlar.

Bitcoin baskınlık göstergesi

Bitcoin Hakimiyet Göstergesi, Bitcoin'in Altcoin'lere kıyasla pazar payını tanımlar.

Bitcoin, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimidir ve kripto alanındaki ticaret hacminin (ve dikkatin) çok büyük bir bölümünü elinde tutar. Mevcut tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa kapitalizasyonlarına bakarsanız, tüm kripto sektörünün kapitalizasyonunu elde edersiniz. Bu sebeple Bitcoin hakimiyeti, Bitcoin'in piyasa değeri ile diğer kripto para birimleri arasındaki ilişkiyi tanımlar.

Bitcoin baskınlık göstergesi nereden geliyor?

Jimmy Song'un bir makalesine göre, Bitcoin Hakimiyet Endeksi başlangıçta Bitcoin'in tüm kripto dünyası için ne kadar değerli olduğunu göstermek için oluşturuldu.

BTC Dominance Düşerse Ne Olur?

BTC dominance düşüşü kripto para yatırımcılarının BTC'de olan paylarının azalması anlamına geliyor. Piyasada azalan BTC yatırımcısının piyasaya 2 şekilde etkisi olabilir. 

1- BTC dominance düşer ve BTC fiyatı olabildiğince yatay kalırsa altcoinler hızlı yükseliş sergiler.
2- BTC dominance düşerken, BTC fiyatı da düşerse altcoinler hızlı şekilde değer kaybetmeye başlar.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
TRXUSD:BNN Tron Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.0746
En yüksek 0.07631
En düşük 0.07441
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler