Tron (TRX) teknik görünüm ve formasyon analizi

Güncel Tron teknik görünüm ve formasyon analizi.

Tron (TRX) teknik görünüm ve formasyon analizi

Tron (TRX) Nedir?

Tron (TRX), Justin Sun tarafından piyasaya çıkarılmıştır ve CEO görevini halen kendisi yapmaktadır. Singapur çıkışlı Tron, merkeziyetsiz bir yapıya sahip kripto para birimidir.

Tron eğlence sektörünü amaçlayan bir kripto para sistemidir. Tron üstünden üretilen içeriklerin insanlara özgürce sunulması amaçlanmaktadır. Tron bu hedefine ulaşabilirse, bütün dünyada içerik üreticileri Tron üstünden içeriğini paylaşabilecek, saklayabilecek ve üretebilecektir.

Tron eğlence piyasasında var olan büyük merkezi yönetime bağlı içerik paylaşım sitelerine karşı bir duruş sergilemektedir. İçerik üreticilerinin özgür ve kesintisiz ödeme alabilmelerini amaçlar.

Tron (TRX) Madenciliği Nasıl Yapılır?

Tron (TRX), madenciliği yapılabilen bir dijital parabirimidir.

Genel geçer madencilik kanunları ile yapılmaktadır. Madencilik için özel cihazlara gerek duyulmaktadır. Madenciler Tron ağı üstünde yapılan işlemleri kayıt altına alma görevlerini tamamlar, kayıt altına aldıkları işlem karşılığında ödül olarak Tron ödüllerine sahip olmaktadırlar.

Tron (TRX) madencilik ile üretilen bir kripto para olduğu için arz uzun bir zamana dağıtılmış şekildedir. Şu ana kadar yaklaşık 72 milyon TRX piyasada bulunur, toplam arz ise 100 000 000 TRX’in üzerinde olacaktır.

Tron Teknik Olarak Ne Durumda?

TRX tarihi zirvesi olan 18 cent seviyesinin bir hayli uzağında olmasına karşın günlük yükselen trendin son basamağında gün kapatmadı bu yüzden TRX için hâlâ bir umudun olduğu bir gerçek. Önünde geçmesi gereken önemli bir eşik olan 0,08627 dolar seviyesini 20 Haziran tarihine kadar geçmeli geçemediği taktirde yükselen kanalında altında ezilmeye başlayacak. 

TRX'in yükselen kanalının tepesi ise tarihi zirvesi olan 0.20 dolar.

Şimdilik trendin dibinde olması sebebiyle alım fırsatı olarak görülebilecek olan TRX yalnızca yüzde 5 değer kaybı daha yaşarsa ve gün kapanışını bu bölgede yaparsa yükselen trendini aşağı kıracak ve yükselen tren TRX için tamamen bitmiş olacak.

TRX destek ve dirençleri ise şöyle:

Destekler: 0,06955 - 0,05961 - 0,04117
Dirençler: 0,08627 - 0,10390 - 0,12659

Tron (TRX) teknik görünüm ve formasyon analizi - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

TRXUSD:BNN Tron Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.0746
En yüksek 0.07631
En düşük 0.07441
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler