TOKİ sonuçlanmamış başvuru var ne demek?

TOKİ sonuçlanmamış başvuru var ne demek? Sorusu TOKİ başvurusu yapan kişiler tarafından araştırılmaktadır. İşte, detaylar…

TOKİ sonuçlanmamış başvuru var ne demek?

TOKİ başvuru ekranı herkes için gece yarısından itibaren açıldı. Başvuru ekranının açılmasıyla beraber daha önce başvuru yapan kişiler başvuru sonucunu öğrenmek için TOKİ sayfasına giriş yaptı. E-devlet üzerinden de TOKİ durumunu sorgulamak isteyen kişilerin karşısına sonuçlanmamış başvuru var uyarısını aldı. Başvuru yapan ve banka üzerinden para yatıran kişiler bu mesajın ne olduğunu ve ne anlama geldiğini araştırmaya başladı.

Sonuçlanmamış başvuru var ne demek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak karşımıza çıkan TOKİ 250 bin konut projesine dün itibariyle başvuru sınırı kaldırıldı. Başvuru yapan ve para yatıran kişiler tarafından e-devlet TOKİ başvuru durumu sorgulanmaya başlandı. Sorgulama sayfasında karşılarına çıkan Sonuçlanmamış Başvuru Var uyarısı herkes tarafından araştırılmaya başlandı.

TOKİ sonuçlanmamış başvuru var ne demek? - Resim : 1

Sonuçlanmamış Başvuru Var uyarısı alan kişilerin korkması gerekmiyor. Bu uyarı sizin başvuru şartlarını taşıyıp taşımadığınızın hala değerlendirme aşamasında olduğunu anlatıyor. Başvuru sayısı fazla olduğu için bu süreç kısa sürede sonuçlanmamaktadır. Aktif başvurusu olan kişiler bu yanıtla karşılaştığında şartların uyup uymadığının kontrol edildiği bir süreçte olduğunuzu anlamanızı sağlar.