TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI | TOKİ indirim nedir? TOKİ indirim kimler başvuru yapabilir?

2019 yılından beri devam eden TOKİ’ye bu yıl bir yenisi eklendi. Son yapılan açıklama kapsamında TOKİ indirim kampanyası geliyor. Peki, TOKİ indirim nedir? TOKİ indirim kimler başvuru yapabilir?

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI | TOKİ indirim nedir? TOKİ indirim kimler başvuru yapabilir?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak bilinen TOKİ, 2022 yılı için dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için harekete geçti. Bakan Kurum tarafından yapılan son açıklamalardan sonra arama motorları üzerinden TOKİ indirim kampanyası araştırılmaktadır. Peki, TOKİ indirim nedir?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından TOKİ’den daha önce ev almış vatandaşlara müjde verildi. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak karşımıza çıkan TOKİ, yüz binlerce dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapıyor. Bakan Kurum tarafından yapılan açıklama sonucu TOKİ’den daha önce ev alan kişiler için yeni fırsatlar sunuldu. Bakan Kurum tarafından TOKİ’den daha önce ev alan vatandaşlar için indirim kampanyası yapılacağını duyurdu. Peki, TOKİ indirim kimler başvuru yapabilir? İşte, detaylar…

TOKİ indirim nedir?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yeni bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuru kapsamında TOKİ’den ev alan ve aldığı evin borcunu erken ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen kişiler için indirim yapılacağının müjdesini verdi. TOKİ’den aldığı evin borcunu erken ödemek isteyen ve tapusunu hemen almak isteyenler için henüz detaylar gelmedi.

TOKİ indirim

TOKİ indirim kimler başvuru yapabilir?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından bugün resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda TOKİ’nin yeni indirim kampanyasına değinildi. Murat Kurum tarafından yapılan paylaşımda:

“Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için bir müjdemiz var” denildi. Ayrıntıların yarın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı duyuruldu. Bakan Kurum tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında:

"Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz" denildi.