TOKİ iban alıcı adı nedir? TOKİ Halkbank ve Ziraat Bankası alıcı adı soyadı ne?

Hemen herkesi ev sahibi yapacak olan TOKİ ile ilgili yeni sorular sorulmaya başlandı. Para yatıracak kişiler tarafından TOKİ iban alıcı adı nedir? sorusu sorulmaya başlandı. İşte, detaylar...

TOKİ iban alıcı adı nedir? TOKİ Halkbank ve Ziraat Bankası alıcı adı soyadı ne?

Alt ve orta sınıfın ev sahibi olması için çalışmaları yapılan TOKİ başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili sorular sorulmaya devam ediliyor. Para yatıracak kişiler tarafından TOKİ iban alıcı adı nedir? Diye sorulmaya başlandı.

Arama motorları üzerinde en çok araştırılan konuların başında TOKİ iban alıcı adı nedir? TOKİ Halkbank ve Ziraat Bankası alıcı adı soyadı ne? Şeklinde sorular sorulmaya başlandı. 14 Eylül tarihinden itibaren başvurusunu yapan vatandaşlar başvuru ücretini yatırmak için alıcı adı soyadını merak ediyor.

TOKİ IBAN alıcı adı nedir? TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan sosyal konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı tarafından açıklanmıştı. Daha sonra 14 Eylül tarihinden itibaren başvurular alınmaya başlandı. Başvuru yapan kişiler tarafından bir soru sıklıkla sorulmaya başlandı. TOKİ IBAN alıcı adı soyadı nedir? Sorusu merak edilmeye başlandı. 500 TL’lik başvuru ücretini yatırmak için IBAN alıcı adı soyadı nedir? İşte, detaylar…

TOKİ iban alıcı adı nedir?

TOKİ iban alıcı adı

TOKİ başvuruları 31 Ekim tarihine kadar alınacak. Başvurular başlamasının bugün 6. Günü olsa da yaklaşık olarak 4 milyona yakın başvuru yapıldı. Fakat pek çok kişi TOKİ başvuru ücreti yatırılırken IBAN alıcı adı nedir? Diye araştırmaya başladı. Fakat Halkbank ya da Ziraat Bankası vasıtasıyla yatırılan başvuru ücretlerine IBAN no yazılması gerekiyor. IBAN no aslında sizlere daha önce gönderildi. E-devlet üzerinden başvuru yaptığınızda sizlere mesaj yoluyla IBAN numarası gönderildi. Size gönderilen IBAN numarasına konut başvuruları için 500 TL göndermeniz ve dekontunu saklamanız yeterli olacaktır.

Dolayısıyla TOKİ başvurusu yaptıktan sonra size Halkbank veya Ziraat Bankası tarafından gönderilen mesajda yer alan IBAN numarasını ve alıcı adı soyadını yazmalısınız. SMS’i beklemeli ve paranızı ona göre göndermelisiniz.

TOKİ SMS ne zaman gelir?

TOKİ başvurusu yaptıktan sonra başvuru ücretini yatırabilmek için telefonunuza mesaj yoluyla İBAN numarası gelmesi gerekir. İBAN numarasına 500 TL yatırmalısınız. İlk günlerde başvuru yoğunluğu yaşandığı için bankaların sistemlerinde de büyük bir yoğunluk yaşandı. İlk başvuru yapılan günlerde 1 gün sonra gelen İBAN mesajı şimdi başvuru yaptığınız takdirde maksimum 3-4 saat içerisinde telefonunuza gelmektedir.