TLM Coin Nedir? | TLM Coin Yorum | TLM Coin Geleceği

TLM Coin Nedir? Yeni kripto paraları listeleyen Binance TLM Coin Geleceği hakkında düşündürmeye başladı. TLM Coin yorum ve analizleri ile ilgili olarak pek çok kişi tarafından değerlendirme yapıldığını görmekteyiz. Peki, TLM fiyatları nedir? TLM grafiği ne diyor? İşte detaylar...

TLM Coin Nedir? | TLM Coin Yorum | TLM Coin Geleceği

TLM Coin Nedir? Yeni kripto paraları listeleyen Binance TLM Coin Geleceği hakkında düşündürmeye başladı. TLM Coin yorum ve analizleri ile ilgili olarak pek çok kişi tarafından değerlendirme yapıldığını görmekteyiz. Peki, TLM fiyatları nedir? TLM grafiği ne diyor? İşte detaylar...

TLM Coin Projesi hızla yayılmaya devam ediyor. 2021 yılında piyasaya sunulan TLM Coin geleceği hakkında pek çok kişide merak uyandırdı. Kripto para yatırımcıları TLM Coin geleceği 2022 yılında ne olacak sorusuna cevap arıyor.

TLM Coin, Alien Worlds Trillium (TLM) olarak bilinmektedir. TLM Coin blok zincir tabanlı NFT Metaverse’ü bir oyundur ve oyunun yerel para birimi olarak kullanılmaktadır.

Hızla yükselen kripto para dünyasında TLM coin grafiği değerlendirilerek TLM Coin fiyatları hakkında fikir yürütülmektedir. Peki, TLM Coin nedir? TLM Coin yorumları nelerdir? Hemen detayları sizlerle paylaşalım.

TLM Coin Nedir? | Alien Worlds Coin

TLM Coin, Dacoco GmbH tarafından 2020 yılında hayata geçirilen Metaverse blokzincir tabanlı bir oyunun tokeni olarak kullanılmaktadır. Alien Worlds (TLM) olarak bilinen bu token Ethereum ve WAX gibi ağlarda da faaliyet göstermektedir. TLM kazanmak isteyenlerin oyun içerisindeki ödülleri toplaması ya da stake yöntemini denemesi gerekmektedir.

TLM Coin Madenciliği Yapılır Mı?

TLM Coin madenciliği ile ilgili olarak oyuncular sahip oldukları NFT’leri kullanmak suretiyle gezegenler arasında madencilik yapabilmektedir. TLM Coin madenciliğinde bu yöntem tercih edildiği gibi aynı zamanda stake yönteminin de tercih edildiği görülmektedir.

TLM Coin Güvenilir Mi?

TLM Coin güvenliği sağlarken Ethereum blok zinciri teknolojisini kullanarak yapmaktadır. Bundan dolayı şifreleme ve güvenlik konusunda Ethereum blockchain teknolojisinin güvenirliliği ile TLM Coin güvenirliliğinin aynı olduğunu söyleyebiliriz. 

TLM Coin Hangi Borsada Yer Alıyor?

TLM Coin almak isteyen kripto borsa yatırımcıları TLM’nin hangi borsada olduğuna ilişkin olarak araştırma yapmaktadır. TLM Coin’in günümüzde birçok kripto para borsasında yer aldığını söyleyebiliriz. Başlıca Binance, OKEx, Mandala Exchange, ZT ve Hotcoin Global gibi borsalarda yer almaktadır.

TLM Coin’in yer aldığı diğer borsalar şunlardır;

1.      Binance

2.      KuCoin

3.      Gate. io

4.      FTX

5.      Poloniex

6.      LBank

7.      MEXC

8.      WairX

9.      PancakeSwap

10.  FMFW. io

TLM Coin Yorumları

TLM Coin Yorum | Alien Worlds Coin Yorum

TLM Coin Yorumları, Alien Worlds Trillium (TLM) üzerinde genel anlamda yapılan değerlendirmelerde Metaverse ile birlikte değer kazanacağı yönündedir. 29 Aralık 2021 günü saat: 00.25 itibari ile 0,233 Dolar yönünde seyreden TLM Coin hakkında yapılan diğer yorumları sizlere iletelim.

TLM (Alien Worlds ) Coin Yorum

TLM Coin yorum; TLM/ USDT: TLM coin teknik açıdan henüz olgunlaşmamış bir kripto para olduğunu düşünen birçok analist projesi ve yaptığı anlaşmalar ile birlikte yükselip düştüğünü düşünüyor. Günlük grafiklerinde vasat bir görüntü sergileyen TLM /USDT, 4 saatlik grafiklerinde çanak görüntüsü belirtileri göstermeye devam ediyor. 28.12.2021 tarihi saat: 01:00 itibari ile TLM Coin hakkındaki grafik yorumlarını ise yazımız sonunda görebilirsiniz.

TLM Coin TradingView Yorum

TLM Coin TradingView Yorumu üzerinde pek çok kişinin değerlendirmede bulunduğunu görmekteyiz. Alien Worlds (TLM) fiyatı incelendiğinde bir hafta içinde (29.12.2021) yaklaşık olarak %0,60 düşüş yaşadı. Çizgi grafik üzerinde değerlendirilen TLM düşüş yaşasa da analizler yapmış oldukları değerlendirmelerinde Metaverse kavramı ile birlikte TLM Coin’nin yükselişe geçeceği kanaatindedir. Bakalım TLM Coin durumu ilerleyen zamanlarda bizlere neyi gösterecek.

TLM Coin Metaverse Mi?

TLM Coin Metaverse Mi? Sorusu üzerinde de pek çok kişinin yorum aradığını görebilmekteyiz. TLM Coin Metaverse blokzincir tabanlı bir oyunun tokeni olarak karşımıza çıkmaktadır. Metaverse üzerine yapılan yatırımların gün geçtikçe artması ile birlikte analistler tarafından bu coininde değerleneceği söylenmektedir. Ancak söylentiden öteye geçmeyen bu durum karşısında yatırım tavsiyelerine uymayarak sizlerine kendi analizinizi oluşturmanız en sağlıklısı olacaktır.

TLM Coin Geleceği

TLM Coin Geleceği Nedir? | TLM Coin Kazandırır Mı?

TLM coin geleceği hakkında yapılan değerlendirmelere baktığımızda, birçok kişinin Metaverse üzerinde yatırım yapması ile birlikte bu coinin de değerlenerek kazanç elde edileceği söylenmektedir. Bu söylentiler ışığında ise pek çok kişinin Alien Worlds Trillium (TLM) geleceği hakkındaki değerlendirmesinin olumlu yönde olduğu yapılan yorumlardan görülebilmektedir.

TLM Coin Geleceği Ne Olur?

TLM Coin projeleri ile ilgili olarak pek çok söylentinin olduğunu dile getirebiliriz. Projenin kurucu ortağı olan Saro Mckenna’nın merkeziyetsiz otonom topluluklar üzerinde birçok çalışmasının olduğu bilinmektedir. Web2’den Web 3’e geçişte sağlam bir proje ortaya TLM Coin şimdiden en çok merak edilen kripto para birimleri arasında yer almaktadır.

TLM Coin projeleri hakkında en çok dikkat çekenin ise Metaverse yatırımları olduğunu tekrar dile getirebiliriz. Gün geçtikçe büyüyen bir potansiyele sahip olan Metaverse projelerinin doğrudan Metaverse Coinleri üzerinde de değer kazanacağı söylentiler arasında yer almaktadır.

TLM Coin Kazandırır Mı?

TLM Coin kazandırır mı? Sorusuna net olarak yanıt verebilmek pek mümkün değildir. TLM Coinin ilk çıkış fiyatı ile günümüzdeki fiyatı kıyaslandığında düşüş ve yükselişlerin oldukça fazla olduğunu görebilmek mümkündür. Ancak yine bu noktada metaverse kavramına değinerek söylentileri hatırlatmak isteriz. Bunun yanı sıra sizlerin internet ortamında yer alan yatırım tavsiyelerine uymayarak kendi analizleriniz ile hareket etmenizi tavsiye etmekteyiz.

TLM Coin Yatırım Yapılır Mı?

TLM Coin Yatırım Yapılır Mı? Sorusunun Metaverse yatırım yapılır mı? Sorusuna ilişkin olarak eş değer olduğunu söyleyebiliriz. Coin blok zincir tabanlı NFT Metaverse’ü oyununda token olarak kullanılan TLM Coin son dönemlerde oldukça popüler hale gelmiştir. Genellikle TLM Coin yatırımı değerlendirmelerinde sağlamış olduğu fon ve yatırımlar ile birlikte plana çıktığı ve büyük bir ilgi görerek gelişme kaydedeceği söylenmektedir.

TLM Coin Fiyatları

TLM Coin Fiyatları | Güncel TLM Coin Fiyatları

TLM Coin fiyatları anlık olarak değişim göstermekte olup 28.12.2021 tarihi saat 21.20 itibari ile 13.990 USDT olarak yer almaktadır. GTC Coin fiyatlarına ilişkin olarak 26 Kasım 2021 tarihinde en yüksek seviyeyi gördüğünü ve 24.100 USDT civarında seyrettiğini görebilmek mümkündür. 

1 TLM Kaç Dolar? | TLM/USDT

Güncel 1 TLM Kaç dolar? Sorusunun yanıtı; 29.12.2021 tarihi saat 01.00 itibari ile 0,2194 USDT olarak görülmektedir.  Anlık olarak değişen piyasada seyrin 0,2100 USDT ile 0,2300 USDT arasında seyrettiği görülmektedir.

1 TLM Kaç TL? | TLM/TL

Güncel 1 TLM kaç TL? Sorusunun yanıtı; 29.12.2021 tarihi saat 01.00 itibari ile 2,63 TL olarak görülmektedir. Belirtmiş TLM Coin fiyatları anlık olarak piyasa üzerinde değiştirebilmektedir.

TLM Coin Fiyatları Artacak Mı?

TLM Coin fiyatları artacak mı? 2022 yılında kripto para piyasasında yatırım yapan pek çok kişinin cevabını aradığı bir sorudur. TLM Coin fiyatlarına ilişkin olarak şuanda net bir tahminde bile bulunabilmek mümkün değildir. Ancak kendinizin yapacağı grafik analizleri ile birlikte TLM Coin fiyatlarını analiz edebilmeniz mümkündür.

TLM Coin Nedir? | TLM Coin Yorum | TLM Coin Geleceği - Resim : 6

TLM Coin Grafik | Alien Worlds (TLM) Güncel Grafik

TLM Coin Grafik Analizi sizlerin kripto para piyasasında en doğru şekilde hareket edebilmeniz açısından oldukça önemlidir. Özellikle Alien Worlds teknik analizi yaparak güncel grafikleri takip etmenizin sizler açısından faydalı olacaktır. Hemen sizlere Alien Worlds (TLM) Grafik yorumu hakkındaki değerlendirmeyi paylaşalım.

TLM Coin Grafik Ne Gösteriyor?

TLM Coin grafik değerlendirmesinde analistler tarafından Metaverse projesi ile birlikte çokça beğenilen bir kripto para birimi olması beklenilmekte. TLM Coin tarihi zirvesini 12 Nisan 2021 tarihinde 5,94 Dolar olarak görmüştü. En düşük ise 28 Haziran 2021 tarihinde 0,0701 Dolar olarak kaydetti.

TLM Coin Teknik Analizi

TLM Coin Teknik Analizi; Çanak formunda bozulmalar gözükse bile 0,20 dolar üzerinde durmaya devam etmesi halinde çanak tamamlaması hala ihtimaller içerisinde. TLM / USDT destek ve dirençleri ise şöyle sıralanıyor,

TLM Coin Destek Noktası: 0,1870 - 0,1779 - 0,1520

TLM Coin Direnç Noktası: 0,2352 - 0,2500 - 0,2626 - 0,3101

TLM Coin Güncel Grafik

TLM Coin güncel grafik şimdilerde 0,2194 dolar çevresinde işleme devam eden TLM /USDT paritesinin işlem hacmi birçok kişiyi düşündürmektedir. 2021 yılında Nisan ayında 5,94 ile zirveyi görmüş Haziran ayında ise 0,0701 ile en düşük fiyatı görmüştü. TLM Coin güncel grafiği sizlerle paylaşıyoruz.

TLM Coin Grafiği

Güncel TLM Coin Yorumu ve TLM Coin Haberleri ile bilgi almak için uzman analistimize sorularınızı yöneltebilirsiniz.