THY Teknik A.Ş. ve Honeywall iş birliğini güçlendiriyor

Uluslararası hava yolu şirketlerine uçak bakım ve onarım hizmeti sağlayan iki dev şirket aralarındaki iş birliğini güçlendirme kararı aldı. Türkiye Hava Yolları Teknik A.Ş. ticari uçaklara sağladığı hizmetleri genişlettirmeye karar verdi.

THY Teknik A.Ş. ve Honeywall iş birliğini güçlendiriyor

THY Teknik A.Ş. ve Honeywall arasında yapılan son anlaşma ise belirli uçak motorlarına yönelik oldu. Beoeing 737 MAX, 737 NG ve 787 tipi uçaklarda yer alan komponetlerin bakım lisansları konusunda anlaşma sağlandı. Böylece 10 yıl boyunca THY Teknik A.Ş. tarafından bu uçakların ADIRU kısımlarındaki bakımları yapılabilecek. Lisanslarını tamamlayan şirketin herhangi bir eksiği kalmadı.


Müşterilerimize kusursuz hizmet vermeye devam edeceğiz

İş birliğine bağlı açıklamalarda bulunan THY A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut bu anlaşmayla birlikte bakım hizmetlerinin daha da genişletileceğini belirtti. Müşterilerine kusursuz hizmet sağlamayı sürdürecek olan şirketin bu alanda sağlayacağı faaliyetlerde de parça sayısını arttıracağı bilgisi bulunuyor. Her geçen yıl büyüye sağlayan şirketin farklı şirketlerle lisans anlaşmalarını uzatacağı belirtildi.


Müşterilerine kusursuz hizmet sağlayacağını belirten Mikail Akbulut bu alanda THY Teknik A.Ş’ye güvenebileceklerini duyurdu. Alanında uzun yıllar boyu hizmet sağlayan şirketin tüm lisanslarını tamamladığı biliniyor. Birçok uçak türüne yönelik bakım lisanlarına sahip olan şirket bu alanda tercih edilen başlıca şirketler arasında bulunuyor.

THY Teknik A.Ş.

Ticari uçak ve jetlerle ilgili lisans başvurusu onaylanan şirket bu alanda açıklamalarda bulundu. 10 yıl boyunca bakım lisansına sahip olan şirketin uçaklardaki ADIRU panellerinin bakımını üstlendiği biliniyor. Yolcu uçaklarının yanı sıra özel uçaklarında bakımını sağlayan THY Teknik A.Ş. her geçen gün parça sayısı arttıran şirketler arasında yer alıyor.


THY Teknik küresel bir bakım merkezi haline geldi

Anlaşma ile ilgili açıklamalarını sürdüren Mikail Akbulut, THY Teknik’in küresel alanda bakım merkezlerinden biri olduğunu belirtti. Geçtiğimiz yıllara göre daha fazla hava yolu şirketine hizmet sağlayan şirketin bu alanda müşteri sayısının da arttığı gözlemlendi. Dünyadaki sayılı bakım merkezlerinden biri olan THY Teknik, herhangi bir aksana olmadan faaliyetlerine devam ediyor.


Birçok uçak parçasını tedarik eden şirketin aynı zamanda bakımları da kısa sürede sağladığı görülmektedir. Her geçen zaman diliminde bakım hizmetlerini genişleten şirketin yeni anlaşma sayesinde uçaklardaki ADIRU kısımlarına da bakım yapma hakkı bulunuyor. 2032 yılına kadar sürecek olan anlaşma sayesinde uçak bakım lisanslarını tamamlamış olan şirket hizmetlerini sürdürmeye devam edecek.

Sektörün en önemli merkezlerinden olmanın gururunu yaşayan THY Teknik’in ilerleyen dönemde de yeni lisanslarını satın alacağı belirtiliyor. Bakım alanını genişletmeyi sürdüren şirketin onarım kısmında da tercih edildiği görülüyor. Küresel hava yolu şirketlerine hizmet sağlayan THY Teknik bu alanda uçak bakımlarını gerçekleştirmeye devam etmektedir.

THYAO TURK HAVA YOLLARI A.O.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 302.75
Satış 303
Değişim 0.25%
Son Değer 302.75
En yüksek 311.5
En düşük 302.5
Haftalık Değişim 0.0826%
Aylık Değişim 1.6792%
Yıllık Değişim 32.4365%
Etiketler