Tek seferde herkesin hesabına 27 Bin TL yatırılacak!

Bankalar tarafından verilen promosyonların ardından kurumlar tarafından verilen promosyon tutarları da açıklandı. Tek seferde herkesin hesabına 27 Bin TL yatırılacak!

Tek seferde herkesin hesabına 27 Bin TL yatırılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına güzel bir haber geldi. Gelen haber sonrası çalışanlar memnun kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklama sonucu çalışanların hesabına tek seferde 27 bin TL promosyon verileceği açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından maaş promosyonu ile ilgili bilgi verildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından çalışanlara tek seferde 27 bin TL maaş promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım kapsamında:

"Çalışanlarımızın refahı için yoğun çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL maaş promosyonu yatırılacaktır. Hayırlı olsun" denildi.

Tek seferde herkesin hesabına 27 Bin TL yatırılacak! - Resim : 1