Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Tarımsal Destek 329 milyon liraya çıkartıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı beklenen desteği açıkladı! Tarımsal Destek toplam 329 milyon liraya çıkartıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Tarımsal Destek 329 milyon liraya çıkartıldı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi üreticilerin yüzünü güldüren haberi geçtiğimiz günlerde yayınladı.
 
Kirişçi tarımsal desteğin yaklaşık olarak 329 milyon liraya yükseldiğini ifade etti.

Bakan Kirişçi: Üreticilerimizin yüzü gülmüştür

Bakan Kirişçi geçtiğimiz günlerde tarımsal desteğin 329 milyon liraya yükseldiğini dile getirerek üreticilerin yüzünü güldürdüğünü dile getirmişti.
 

Küçükbaş hayvan etinde Et ve Süt Kurumu yüzde 25 indirim yaptı

Son zamanlarda meydana gelen ve vatandaşın oldukça canını sıkan marketlerdeki fahiş fiyatlar ve stokçuluk sorunlarının yazık ki önüne geçilmez hal aldı.
 
Çorum’da düzenlenen toplu açılış töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tarım ve orman bakanı Vahit Kirişçi “Biz üreticimizin yanında olduğumuzu her vesile ile gösterdik” ifadelerinde bulundu.Vatandasın mutluluğunu ve huzurunu,ekonomik durumunu en üst seviyeye getirmeyi hedefleyen Vahit Kirişçi Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuda her daim tam destek verdiğini de açıklamış oldu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi açıkladı: “Ülkemizde çiftçiler 84 milyon için üretim yapıyorlar”

Geçtiğimiz günlerde Çorum'da toplu açılış töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ülkemizde yer alan çiftçilerin 84 milyon üretim yaptıklarını dile getirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! Tarımsal Destek 329 milyon liraya çıkartıldı

Vahit Kirişçi 2023 seçimlerinin oldukça kritik geçeceğini vurguladı

Son olarak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi önümüzdeki sene yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsi meselesi olmadığını belirtti. Bunun yanı sıra Kirişçi vatandaşlardan tamamı ile seçime odaklanmalarını, AKP ve Cumhur İttifakı adına dur durak bilmeden çalışmalara devam edilmesi gerektiğini ifade etti.
Kirişçi üreticinin yüzünün gülmesinin en büyük kaynağını ise Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği olduğunu ifade ederek özellikle 2023 seçimlerinin kritik geçeceğinin altını çizdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi hem AK Parti hemd e Cumhur ittifakı olarak çalışmalara durmaksızın devam edildiği taktirde 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanacaklarını ifade etti. Tarımsal desteğin oldukça yüksek bir şekilde artış göstermesi  ve vatandaşın yüzünün gülmesi seçimlerde Cumhur İttifakı ve AKP cephesinde önemli bir ilerlemeye yol alacak gibi ön görülüyor.

Etiketler