Suwen hisseleri halka arz ediliyor

Suwen halka arz ile ilgili merak edilen tüm detayları açıkladı. Halka arz sürecini ve şirketin bundan sonraki büyüme politikasını da konuşmalarına ekledi. Şirket yetkilisi Can Dilek halka arz kararını anlattı. İşte detaylar…

Suwen hisseleri halka arz ediliyor

Suwen resmi olarak artık halka arz edilecek. Halka arz ile alakalı tüm detayları belirten Şirket yetkilileri, resmi açıklama yaptı. Halka arz ile alakalı birçok detayları dile getirdi. Peki Suwen  hisselerinin yüzde kaçı halka arz edilecek?

Suwen hisselerinin yüzde 41,1’i halka arz ediliyor. Kadın giyim ve iç giyim alanında daha da büyümek isteyen marka yatırımlarına devam ediyor.  Şirket yetkilileri de halka arz ve hisseler ile alakalı merak edilen konulara cevap verdi.

Türk kadınını temsil eden bir firma olacak.

Suwen’in Satış ve Pazarlamasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dilek halka arz ve gelecek dönemleri ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Marka olarak hedeflerinin her zaman Türkiye'de özgün, kendine güvenen ve Türk kadınını temsil edecek bir marka olarak hedeflediklerini söyleyen Can Dilek, hem ülke içinde hem de yurt dışında birtakım hedeflerinin olduğunu dile getirdi.

Yurtiçinde ve yurtdışında yeni mağazalar açmak için de görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Can Dilek, “Akıllı bir büyüme stratejisi geliştirerek sürdürülebilir bir büyüme çizgisi yakalamak istiyoruz. Bu nedenle de yaptıklarımız konusunda tedbirliyiz. Halka arz sürecinde ise sermaye ağırlıklı olarak mağaza yatırımlarına ve işletme sermayemizi veriyoruz. Finansal yapımızı daha iyiye götürebilmek için birtakım çalışmalar da yapacağız.”

www.suwencompany.com, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nın www.tskb.com.tr, Gedik Yatırım’ın www.gedik.com ve Yatırım Finansman’ın www.yf.com.tr gibi platformlar üzerinden halka arz süreci ve tüm detayları takip edebilirsiniz.

İhracata odaklanacak.

Şirket 2022 yılı itibariyle sadece Türkiye içinde değil yurt dışında da birçok faaliyet içerisinde olacak. Yurt dışı merkezli faaliyetler yeniden gözden geçirilecek ve Yurt dışında Irak, Kıbrıs, Filistin, İsrail ve Azerbaycan gibi ülkelerde daha etkin çalışmalar yapılacak.

Özellikle şirket, Romanya’da da faaliyetlerine kısa süre içerisinde başlayacak. Mağaza anlaşmaları da kısa süre içinde yapıldı.

Alış
Satış
Değişim -712.5599%
Son Değer 104308.64
En yüksek 106110.98
En düşük 104031.31
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler