Survivor'u Ona Emanet Edecek! Programda Çılgın Değişim

Acun Ilıcalı Türkiye'nin sevilen, milyonlarca kitleye hitap eden, reytingleri alt üst eden, sahibi olduğu TV8 kanalın’da yayına aldığı ve her sene büyük ilgi ile takip edilen ‘Survivor’ adlı yarışmayı programın başına getiriyor.

Survivor'u Ona Emanet Edecek! Programda Çılgın Değişim

 

Acun Ilıcalı Türkiye'nin sevilen, milyonlarca kitleye hitap eden, reytingleri alt üst eden, sahibi olduğu TV8 kanalın’da yayına aldığı ve her sene büyük ilgi ile takip edilen ‘Survivor’ adlı yarışmayı daha önce Survivor'da yarışan başarılı yarışmacı ve ayrıca şuan bu programın sunuculuğunu yapan Murat Ceylan'a emanet edeceği iddiaları ile gündeme gelmektedir.

YOĞUN İŞ TEMPOSU VE HULL CİTY

Acun Ilıcalı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’yi büyük bir ücret ödeyerek satın almıştı. Acun Ilıcalı'nın Türkiye Liginden ve diğer liglerden yaptığı transferle de Championship ligine güçlü bir giriş yaptı.

Acun Ilıcalı'nın Sahip olduğu Hull City için hedefi ise Championshipte şampiyonluk ve İngiltere Premier Ligi’ne takımını çıkarmak.

Bunun için takımı ile her fırsatta yakından ilgilenen Acun ILICALI neredeyse tüm zamanını İngiltere'de geçiriyor. Bu yoğun iş temposunda Survivor programını da aksatmak istemeyen ILICALI programın başına çok güvendiği ve şuan sunuculuk yapan Murat Ceylan'ı geçirecek.

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan 15 Mayıs 1989’da İstanbul’da gözlerini dünyaya açan Türk Müzisyen, sunucu ve oyuncudur.

Liseden mezuniyeti akabinde İngiltere'ninin yolunu tutan Murat Ceylan Londra'da Central Saint Martins'de Endüstriyel tasarım bölümünü okumuş ve buradan mezun olmuştur.

İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü olan Ergican Saydam'dan müzik dersleri alan Ceylan. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünde de eğitim alarak buradan mezun olmuştur.

Halen bu üniversitenin öğrencisi olan Ceylan, Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Müzikten haricinde spor ile de ilgilenen Murat Ceylan İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı bir şekilde binicilik yapmıştır.

2013 yılında Panama'da çekimleri yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında başarılı şekilde yarışmış ve izleyicinin gönlüne taht kurmayı başarmıştır.

Survivor'u Ona Emanet Edecek! Programda Çılgın Değişim - Resim : 1

17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de yayına  başlayan ‘Para Bende’ adı ile sunulan her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışma programında güzel sunucu Almeda Abazi ile yarışmıştır.

2016 yılında Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel iş birliğiyle söz ve müziği kendisine ait olan ‘Yeni Nesil’ adlı albümü yayına almıştır.

Murat Ceylan Eylül-Kasım 2016'da FOX TV yayınlanan ‘Familya’ dizisinde Ateş Beyoğlu karakterine can vermiştir.

Survivor'u Ona Emanet Edecek! Programda Çılgın Değişim - Resim : 2

2 Şubat 2019'da başlayan Survivor 2019  yarışma programında sunuculuk kariyerine adım atmıştır.

Murat Ceylan yeni projesi olan ''Reborn'' isimli bir albümle yakın zamanda dinleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor…