Survivor 2023 başvuruları başladı!

Yıllardır TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2023 için heyecan dolu bekleyiş devam ediyor. 2023 Survivor başvuruları başladı haberinin gelmesiyle beraber yarışmaya katılacak olan kişiler mutlu oldu.

Survivor 2023 başvuruları başladı!

TV8 ekranlarının sevilen yarışması olarak bilinen Survivor 2023 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2023 Survivor yarışmasında hangi isimlerin yer alacağı tahmin edilmeye başlanırken Acun Ilıcalı’dan müjdeli bir haber geldi. Survivor 2023 başvuruları başladı. Her yıl belirli bir şekilde başlayan başvurular bu yıl için biraz farklı olacak. 2022 yılından itibaren Survivor All Star formatıyla karşımıza çıkan ve TV8 ekranlarının sevilen yarışması olarak karşımıza çıkan Survivor başvuruları başladı. Survivor 2023 kadrosunda yer almak isteyen kişiler tarafından TV8 sitesi üzerinde yer alan başvuru formundan başvurularını yapabilirler.

Survivor başvurusu nasıl yapılır?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor pek çok kişi tarafından takip edilmektedir. Survivora katılmak isteyen kişiler Survivor başvurusu nasıl yapılır? Diye araştırma yapmaktadır. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı bugüne kadar pek çok yarışmacının önünü de açtı. Bu yarışmaya katılan pek çok kişi fenomen olmayı başardı. Acun Ilıcalı tarafından sunuculuğu üstlenilen Survivor’a başvuru yapmak için TV8 resmi internet sitesine giriş yaparak başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Survivor Başvurusu sekmesine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan üyelik formunu eksiksiz ve kendi bilgilerinizle doldurmanız şarttır. Kendi bilgilerinizle doldurmadıktan sonra başvurunuz onaylanmamakla beraber başvurunuz onaylandıktan sonra siz de ön görüşme için çağrılacaksınız.

Survivor başvuru şartları nelerdir?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor başvuru şartları nelerdir? Aslında Survivor yarışmasının öyle çok fazla bir başvuru şartı bulunmamaktadır. En çok bilinen başvuru şartı da 18 yaşını geçmiş olmakla beraber yarışmaya katılmadan önce adayların 1 yıl öncesinden vücutlarını spora hazırlamaları gerekir. Ayrıca yarışmacıların vücut dengeleri ve yapılarını bozacak herhangi bir madde kullanmıyor olması şarttır.

Survivor 2023 başvuruları başladı! - Resim : 1

Survivor başvurusu yapmak için sporcu olmak şart mı?

Survivor başvurusu yapacak olan kişiler için yarışma tarafından sporcu olma şartı araştırılmaktadır. Fakat Survivor’a katılmak için sporcu olmanız şart değildir. Fakat elbette ada şartlarına uygun olup olmayacağınız sportif ve fiziksel açıdan hazır olup olmadığınız araştırılmaktadır. Yarışmada başarılı bir performans sergilemek adına sporcu geçmişiniz olması önem arz eder.

Survivor’a katılmak için yaş sınırı kaç?

Survivor’a katılmak için yaş sınırı elbette vardır. Survivor yarışmasına katılabilmek için mutlaka 18 yaş ve üzerinde olmanız şarttır. 18 Yaş ve üzerinde olmadığınız takdirde Survivor’a katılmanıza imkan tanınmamaktadır. 18 yaş altı kişiler önümüzdeki yıllarda kendini göstermek için yaş sınırıyla ilgili araştırma yapabilir.

Survivor’a katılmak için boy sınırı var mı?

Survivor’a katılmak için bazı şartlar olduğunu zaten söylemiştik. Fakat Survivor başvuru şartları arasında boy sınırı bulunmamaktadır. İster kısa olun ister uzun fark etmez Survivor yarışmasında boy sınırı kısıtlaması bulunmamaktadır.

Survivor başvuruları başladı!

Survivor başvuruları başladı. TV8 ekranlarının sevilen yarışmasına başvuru yapabilmek için siz de TV8 resmi internet sitesi üzerinde bulunan başvuru formunu doldurarak başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

Survivor 2023 kadrosunda kimler var?

Survivor 2023 kadrosunda kimler var sorusu arama motorları üzerinde araştırılmaya başlandı. Henüz Survivor 2023 kadrosu net olarak belli olmasa da sosyal medya üzerinden gelen dedikodulardan sonra şekillenmeye başladı. Survivor 2023 All Star-Fenomenler kadrosunda: Hakan Hatipoğlu, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Semih Öztürk, Damla Can, Furkan Kızılay, Merve Aydın, Faster Abdü adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Merve Yalçın, TikTok fenomeni Cellat ve müzisyen Yaren Alaca'nın yer alacağı iddia edildi.

.