Son Dakika : Rüşvet aldığı iddia edilen Taşkesenlioğlu hastaneye kaldırıldı!

Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker’in hedefindeki isimlerden biri olan Zehra Taşkesenlioğlu’nun hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Son Dakika : Rüşvet aldığı iddia edilen Taşkesenlioğlu hastaneye kaldırıldı!

Sedat Peker’in hedefindeki isim Zehra Taşkesenlioğlu rüşvet iddialarıyla gündeme gelmişti. AKP Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur’un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili Sedat Peker’in söylediği iddialara bir yenisi daha eklendi. Sedat Peker’in basın danışmanı olarak karşımıza çıkan Emre Olur’un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Taşkesenlioğlu’nun hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Yapılan paylaşımda:

"Hastaneye kaldırıldığınız söyleniyor, sağlık sorunlarınızdan dolayı partiden affınızı isteyecekmişsiniz(!) Durum nedir?" ifadeleri yer aldı

Sedat Peker’in iddiası neydi?

Zehra Taşkesenlioğlu

Sedat Peker tarafından ortaya atılan iddiada eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile kardeşi Zehra Taşkesenlioğlu, Marka Yatırım Holding Sahibi Mine Tozlu Sineren’den 12 bin TL rüşvet istendiği iddia edilmişti. Sineren’de bu iddiaları yalanlamamıştı. Diğer yandan AKP’li isme ait olduğu iddia edilen video paylaşılarak boşanmak üzere olduğu eşi Ünsal Ban’ı bıçakla yaraladığı iddia edildi.

Zehra Taşkesenlioğlu kimdir?

1972 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Taşkesenlioğlu, ilk, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. İlk kez 1995 yılında Refah Partisinde il kadın kolları başkanı görevini üstlendi. 24,25 ve 27. Dönem AKP milletvekili olarak görev yaptı. 2019 yılında Ünsal Ban ile evlendi.Zehra Taşkesenlioğlu ayrıca eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun da kız kardeşi.