SON DAKİKA: Migros yatırımcılarına müjdeli haber geldi!

Borsa İstanbul'un önemli şirketlerinden biri olan Migros, daha fazla ve kaliteli reklam yapabilmek için bir medya şirketi kurmak için KAP bildirimi yaptı!

SON DAKİKA: Migros yatırımcılarına müjdeli haber geldi!

Migros 1,5 milyon TL kuruluş sermayesine sahip yeni bir medya şirketi kurma kararı aldı.
Migros Ticaret A.Ş., Mimeda Medya Platform A.Ş. isminde yeni bir medya şirketi kurulmasına yönetim kurulu olarak karar verdi ve KAP bildirimini şu sıralarda yaptı.

Şirketten KAP’a yapılan açıklamaya göre, Migros’un yüzde 100 bağlı ortaklığı olacak olan Mimeda Medya Platform’un nakden ödenecek kuruluş sermayesi 1,5 milyon lira olacak. 

KAP BİLDİRİMİ

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı açıklama ise şöyle:

Şirketimizin sahip olduğu medya varlıklarını tüm reklam verenlere daha etkin bir şekilde ulaştırabilmek ve veri bazlı pazarlama aktivitelerimizin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla Mimedya Medya Platform A.Ş. unvanlı yeni bir medya şirketi kurulmasına karar verilmiştir. Söz konusu şirket Migros Ticaret A.Ş.'nin yüzde 100 bağlı ortaklığı olacak olup, nakden ödenecek olan kuruluş sermayesi ise 1.500.000 TL olacaktır.
(İşbu açıklamamız ile açıklamamızın İngilizce çevirisinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.)

SON DAKİKA: Migros yatırımcılarına müjdeli haber geldi! - Resim : 1

Migros'un Mimedya'yı Borsa İstanbul'da arz edip etmeyeceği ise başka bir spekülasyona neden oldu... Migros ilgili KAP bildirimini yayınladıktan sonra ise yüzde 1.81'lik bir artış gösterdi. Migros en son 5 Mayıs 2021 tarihinde aynı gün içinde bu kadar kâr ettirmiş o gün içinde de temettü dağıtımı yapılmıştı.

MGROS MIGROS TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 422.5
Satış 424
Değişim 12.25%
Son Değer 424
En yüksek 424
En düşük 408
Haftalık Değişim -5.83%
Aylık Değişim 2.1686%
Yıllık Değişim 26.5671%
Etiketler