Son Dakika: İstanbul Valisi açıkladı! Memurlar mesaiyi erken bırakacak

Son dakika haberine göre İstanbul Valisi açıklamalarda bulundu ve kamu personelleri yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle mesailerini bugün erken tamamlayacağını duyurdu.

Son Dakika: İstanbul Valisi açıkladı! Memurlar mesaiyi erken bırakacak

İstanbul'da ve tüm Türkiye'de yaşanan yoğun kar yağışı ile birlikte yollarda yaşanan tıkanıklık ve kaza riskinin artışını engellemek adına kamu personelinin çalışmayı 15:30'da bırakacağını duyurdu. Meteorolojiden yapılan açıklama ise akşam saatlerinde kâr yağışının giderek yoğunlaşacağını dile getirildi.

Olumsuz hava koşullarının oluşturabileceği sorunlar nedeniyle kamu personellerini mesai saatleri bugün erken tamamlandı. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamalarla birlikte personelinin görevini erken tamamlayacağını açıkladı.

"Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden edinilen bilgilerin ışığında İstanbul'da kar yağışının yoğunlaşacağı bildirilmiştir. Ulaşımdaki yaşanacak sorunların artış gösterme ihtimaline karşılık kamu kurum ve kuruluşlarında, nöbetçi personel bırakılmak suretiyle, mesai saatleri 15.30'da sona erecektir."

kamuda memur izni

Ayrıca İstanbul Valisi Ali Yerlika'ya bir tweet daha atarak bugünden itibaren mecbur olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiğini dile getirdi. Yaşanabilecek yoğun kâr yağışı ile birlikte çıkabilecek sorunlar ve mağduriyeti engellemek adına yapılan uyarılar ve kâr temizleme çalışmaları yoğunlaşıyor. 

Etiketler