SON DAKİKA: Bu 7 altcoin için önemli açıklamalar yapıldı

Günlük işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para birimi borsası olan Binance, güncel duyuruları ile tekrardan gün yüzüne çıktı.

SON DAKİKA: Bu 7 altcoin için önemli açıklamalar yapıldı

Borsanın kullanıcı tabanının genişliğinden kaynaklı, birçok insan duyuruları yakından takip ediyor.

SON DAKİKA: Bu 7 altcoin için önemli açıklamalar yapıldı - Resim : 1

Binance iki yeni işlem çifti ekliyor

Borsa, kısa süre önce yapmış olduğu açıklamasında borsaya yeni işlem çiftlerinin ekleneceğini bildirdi. Açıklamaya bakıldığında Golem (GLM) / Binance USD (BUSD) ve ssv.network (SSV) / Binance USD (BUSD) çiftleri 19 Ağustos 2022 TSİ 11'de işeme açılacak. BUSD, Binance'in ABD dolarına sabitli kripto para birimidir. Kısaca kripto paranın birimi 1 dolara sabittir. Bu kripto paralar, stablecoin'ler olarak adlandırılır.

OM Kilitli Staking başlıyor

borsanın başka bir duyursunda, Binance Staking'in OM Locked Staking'ini başlattığı bildirildi. Kullanıcılar birden fazla ödül kazanmak adına 18 Ağustos 2022'den, yani bugün 14'ten itibaren stake işlemini kullanacak. Bu kampanyada birçok promasyon olduğuna dikkat çekmekte yarar var. İlk promasyona göre OM yatıranlar ve staking yapanlar, yüzde 48,67'ye varan yıllı getiri oranı (APR) elde edebiliyor. Promasyon dönemi ise 18-28 Ağustos olarak seçildi. Bu kampanyada kilitli staking formatının ''ilk gelen alır'' olduğu bildirilmekte. Üstelik ödül hesaplama dönemi, tokenın stake havuzuna eklendiği ilk günden kampanya döneminin sonuna kadar olacak.

İkinci promosyona gelirsek, promosyon süresi (18-28 Ağustos) boyunca belirli gereksinimleri karşılayan kullanıcılar bu kampanyaya katılmaya hak kazanacak. Bu promosyon için tüm uygun katılımcılardan 500 kullanıcı seçilecek ve bu kullanıcılardan her biri 300 OM token alacak. Gereken maddeler aşağıdaki gibidir:

-4.200 OM veya daha fazla net satın  alma tutarı elde etmek

-30, 60 veya 120 günlük OM kilitli Staking'e katılmak

Üçüncü promosyon ise 18-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu promosyon süresi boyunca, Kilitli Staking'e ilk kez atılan ve OM Kilitli Staking ürünlerinde minimum 2.600 OM abonesi olan ilk 2.000 kullanıcı 150.000 OM ödül paylaşmaya hak kazanacaktır.

Flexible Savings'te yeni güncellemeler

Son olarak borsa, ''esnek tasarruflar'' sağlayan ''Flexible Savings'' için yeni açıklamalar yaptı. Açıklamalarında yer alan kripto paralar son zamanların en popüler altcoin'lerinden oluşmakta. En büyük meteverse'lerden biri olan The Sandbox'ın SAND tokenı, Binance'in bu durusunda bulunmakta.

Borsa, BCH, STEPN (GMT), SAND ve SOL için APR'lerini, katmanlı bir APR (yıllık geiri oranı) yapısına yükseltti.

Uyarı: BirBorsa.com'da yer alan yazı ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğide değildir.

Buse KAPLAN/BirBorsa

SUSD KC Amerikan Doları Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 32.36
Satış 32.38
Değişim -0.0899%
Son Değer 32.38
En yüksek 32.41
En düşük 32.32
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler