Son Dakika: Benzin, Motorin ve LPG'ye Yeni Zam Geliyor!

Dolardaki hareketlilik yakıt fiyatlarına yansıması çok hızlı oldu... Bu gece gelmesi beklenen zamlara bir yenisi daha eklendi.

Son Dakika: Benzin, Motorin ve LPG'ye Yeni Zam Geliyor!

Akaryakıta gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Sektörün önde gelen isimlerin kaynaklık ettiği bilgiye göre bu gece yarısından itibaren motorin ve benzine zam gelecek. 

Daha önce planlanan zamlı rakam açıklanmadan hemen önce bir zam daha geldiğini söyleyen sektör kaynağı, normalde 75 kuruşluk bir zam gelmesi planlanırken bu rakamı 94 kuruşa çekildiğini söyledi. Böylelikle akaryakıt fiyatının zammına zam geldi... 

Dolar kuru 18 liradan 11 liraya indiği dönemlerde akaryakıt fiyatlarına gelen indirimler pompa fiyatlarına değil ÖTV'ye yansıtılmıştı bu sebeple ciddi bir düşüş gözlemlenememişti. 

2022'nin ilk gününde motorin, LPG ve benzine gelen zamlarla birlikte sürücülerin canı giderek sıkılmaya devam ediyor. Zamlı tarifeye geçeli henüz 1 hafta olmasına rağmen yeni gelen zamlarla birlikte araç sahiplerinin daha yüksek sesle tepki göstermesine neden oluyor. 

Daha önceden geleceği öğrenilmiş olan ve 75 kuruş zam geleceği yönünde haber akışı oluşan motorinle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı henüz planlama aşamasında olan ve pompaya yansımamış zamlı fiyata zam geldi... 75 kuruş zamlı fiyat iddialara göre 94 kuruş seviyesine çekildi. 

Benzine Zam!

Motorine gelecek olduğu iddia edilen zamlarla birlikte benzin içinde bir zam iddiası gündeme geldi. İddialara göre benzine de 63 kuruşluk bir zam bekleniyor. 

Gelecek olduğu iddia edilen zamlarla birlikte neredeyse dolar kuruyla paralel olduğu gözlemlenen motorin fiyatı 14 TL seviyesine kadar yükselmiş olacak.

Alış 86.57
Satış 86.68
Değişim 0.23%
Son Değer 86.62
En yüksek 90.75
En düşük 85.72
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler