Son Dakika: 17 Ocak 2022 koronavirüs tablosu açıklandı

Tüm dünyayı ve Türkiye'yi de etkisi altına alan koronavirüs vakalarının bugün raporlaması tamamlandı. İşte 17 Ocak 2022 koronavirüs Türkiye tablosu.

Son Dakika: 17 Ocak 2022 koronavirüs tablosu açıklandı

Sağlık Bakanlığı, günlük olarak açıkladığı koronavirüs aşı-doz bilgilerini ve günlük tabloyu yurttaşlarla paylaştı.

Tabloya ve açıklanan verilere göre Türkiye'de son 24 saat içerisinde 403 bin 836 yeni Kovid-19 testi gerçekleştirdi. Test sonuçlarına göre 64 bin 935 yeni kişinin testi pozitif çıkarken, 162 yurttaşımız hayata gözlerini yumdu.

Bakan Koca her zaman olduğu gibi sosyal medya platformu Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Aşı randevusu alınması ile ilgili çağrışımda bulunan Bakan Koca, çok sayıda vatandaşın aşı olmak adına randevu aldığını fakat randevularına herhangi bir sebepten dolayı gelmediklerini söyledi. Aşı için harcayacağınız vakit birçok insanın hayatına doğrudan etki ettiğini vurgulayan Koca, aşı randevuları için sadık olma çağrısı yaptı. 

Son Dakika: 17 Ocak 2022 koronavirüs tablosu açıklandı - Resim : 1

Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca, aynı zamanda günlük koronavirüs vakalarının yer aldığı tabloyu paylaştı. Açıklanan verilere göre Türkiye'de son 24 saatte 403 bin 836 Kovid-19 testi yapılırken, 64 bin 935 kişinin testi pozitif çıktı, 162 vatandaş hayata veda etti.

Koronavirüs vakalarında yaşanabilecek olası artış yeniden kapanma olacak mı? Sorularını beraberinde getirmeye devam ediyor. Bu soruya yanıt arayan milyonlarca kişiye net bir yanıt vermek mümkün değil. Fakat yaşanan gelişmeler olağan akışa bakılırsa şimdilik kapanma durumu söz konusu değil.

Etiketler