SolidProof, otomatik denetim araçlarını kullanılabilir hale getirecek

SolidProof Automated Auto Tool'u tanıttıktan sonra, Alman denetim şirketi ürünü büyük ölçekte kullanıma sunmaya hazır. “Hepimiz, Merkezi olmayan finansmanın (DeFi) sahip olduğu büyük başarının farkındayız, ancak güvenlik ve istikrar tehditlerini göz ardı edemeyiz.” diye belirtti.

SolidProof, otomatik denetim araçlarını kullanılabilir hale getirecek

Geliştirme ekibi, bu önemli güncellemeyi Nisan ayı sonuna kadar yayınlamayı planlıyor ve kullanıcılar bu yenilikçi araca sahip olabilecekler.

SolidProof kullanıcıları için yeni bir heyecan verici özellik


SAAT, herhangi bir DeFi projesinin akıllı sözleşmesindeki hataları, hataları ve verimsizlikleri tespit etmek için önceden kurulmuş parametreleri kullanır. SolidProof'un kalifiye personeli, zamanında ve şeffaf bir şekilde denetim raporlarını doğru bir şekilde sağlayabilir.

Sonuç olarak SolidProof, otomatik denetimleri sayesinde son derece karmaşık akıllı sözleşmeleri inceleyebilir. Akıllı sözleşmelere aşina olan herkes, her birini manuel olarak denetlemenin ne kadar zor olduğunu çabucak anlayacaktır, bu nedenle bu özellik pazarın ilgisini çekmektedir.

Otomatik incelemeden sonra SolidProof denetçileri, geliştirme ekibine bir denetim raporu sunar. Mevcut güvenlik açıklarının önem derecesi, bu çıktıda üç düzey kullanılarak değerlendirilir: kritik, orta ve düşük.

Denetçiler daha sonra sistemde kalan sorunları veya verimsizlikleri çözmek için önerilerde bulunur. Keşfedilen tüm kusurları çözmek için projenin destekçileriyle birlikte çalışırlar. Sonunda ekip, nihai denetim raporunu ve projenin yaygın kullanım için güvenli olduğunu kanıtlayan bir sertifika üretir.

Bu ayın sonunda SolidProof'un yeni aracını görmeyi bekliyoruz ve blok zinciri projelerinin bulunması zor şeyleri tespit etmesi için önemli bir hizmete sahip olacağına söz veriyoruz. Sistem, DeFi projelerinin güvenliğini artırmada ve müşterileri arasında güven oluşturmada önemli bir rol oynayacak.

SolidProof, otomatik denetim araçlarını kullanılabilir hale getirecek - Resim : 1

SolidProof için diğer heyecan verici konular

SolidProof'un başarısını anlamak için, denetim şirketinin Kasım 2021'de tanıttığı proje “canlı takip” özelliğine bakmak faydalı olabilir. Bu sayaç, SolidProof ekosistemindeki 500'den fazla projeyi göstermekte ve grubun yaşam boyu deneyime sahip olduğunu göstermektedir. 1.000 kripto projesini aşıyor.

SolidProof'a güvenmeye karar veren ekipler arasında blok zinciri endüstrisinde büyük isimler bulabiliriz. Bunlardan sadece birkaçından bahsetmek istersek, Cult DAO, UniCrypt, Kryxivia ve Arker'ı ekleyebiliriz.

Ancak hepsi bu kadar değil: pazarlama işi her hafta genişlemekte ve şirketin web sitesinde bulunan SolidProof medya kitine yeni hizmetler eklenmektedir. Ayrıca ekip, web sitesinde ve Twitter sayfasında sektörün en iyi uygulamalarını takip eden projelere “Altın Statü” akreditasyonu vermeye başladı.

Son olarak SolidProof, Asya pazarındaki işini genişletmeye karar verdi. Ekip, dil engellerinin üstesinden gelmek ve Asyalı profesyoneller ve KYC hizmetleri sağlayan belgeler için doğrulama düzeyini yükseltmek için çeşitli araçlar sunmak istiyor.

Alman merkezli güvenlik şirketi, DeFi yatırımcılarını korumak için, yükselen işletmelere, istismar edilebilecek tüm güvenlik açıklarını bulmaları ve düzeltmeleri için ihtiyaç duydukları araçları sağlıyor. Ayrıca SolidProof, ısmarlama çözümünün bir parçası olarak KYC tarama hizmetleri sunar. Görevleri, dolandırıcılık, kara para aklama veya terör finansmanı sorunlarını ortaya çıkarmak için müşterilerin işlem verilerini kontrol etmektir.

Geliştiriciler için, yatırımcının SolidProof.io'ya olan güvenini artırmak için denetim firmasının güvenlik çözümleri kullanılabilir. SolidProof topluluğuyla etkileşim kurmak ve işletmenin DeFi akıllı sözleşmelerinin güvenliğini nasıl geliştirdiği hakkında daha fazla bilgi edinmek için sosyal medya hesaplarını inceleyebilirsiniz.

Yorumlar