Solano son 24 saatte yüzde 40 değer kazandı

Meme yüklü bir NFT koleksiyonunun piyasaya sürülmesiyle hareket eden Ethereum katili Solana, kriptoda ilk 10'a giriyor. “Yozlaşmış maymunlar” hakkındaki hype arkasında ne var?

Solano son 24 saatte yüzde 40 değer kazandı

33. takvim haftasında güçlü bir günlük artı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi ile başlıyor. 24 saatlik bir karşılaştırmada, Ethereum rakibi etkileyici bir yüzde 40 kazanmayı başardı.
Haberin yapıldığı saatlerde, SOL 63.86 dolardan işlem görüyor 30 gün öncesine göre yaklaşık yüzde 140 daha yüksek.

SOL paritesi, kurs kazanımlarının çoğunu son 48 saat içinde elde etti. Miting, NFT projesi “Degenerate Ape Academy”nin lansmanı ile ilişkilidir. NFT öncüsü CryptoKitties'te olduğu gibi, "yozlaşmış maymunlar", blok zincirinde yaratılan ve ticareti yapılan bir tür sanal kart koleksiyonudur. 15 Ağustos'ta koleksiyonun lansmanı için kullanıcılar tarafından oluşturulan 10.000 maymunun her biri benzersizdir ve toplam yedi optik özellikten oluşur. Karakteristikler nadir olarak “ortak”tan “efsanevi”ye kadar değişir. Bir maymun yaratma ücreti 6 SOL idi.

NFT maymunları: engebeli bir başlangıca rağmen gişe rekorları kırdı

Bu arada Solana'da NFT maymunlarının fırlatılması sorunsuz gitmedi. Sekiz dakika içinde 10.000 “Degen Maymun”un tamamı yaratıldı ve satıldı. İndirimi kaçıran ve şimdi SOL jetonlarının geri ödenmesini bekleyen çok fazla kullanıcı vardı. Ekip, Twitter'da işlemlerin taşmasından bahsediyor, NFT düşüş sürecinin tüm sorumluluğunu üstleniyor. Yüksek talep nedeniyle gecikmeler yaşandı ve platform bu arada çevrimdışı oldu.

Etiketler