Şok görüntüler: E-5'de çırılçıplak koşan kişi yakalandı!

İstanbul Büyükçekmece'de bir şahsın çırılçıplak koştuğu görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen şahıs hastaneye kaldırıldı.

Şok görüntüler: E-5'de çırılçıplak koşan kişi yakalandı!

Büyükçekmece E-5 karayolunda çıplak halde koşan bir yurttaş, orada bulunan diğer vatandaşların kamerasına yakalandı. Uzun bir süre hiçbir şey yapmadan sadece koşan şahsı vatandaşlar emniyet güçlerine bildirdi. 

Emniyet güçlerinin olay yerine gelmesi ile birlikte şahsı etkisiz hale getirdiler. Çıplak koşan şahsın psikolojik rahatsızlıkları olduğu tespit edilmesi üzerine şahıs hastaneye kaldırıldı.

Olay bu sabah erken saatlerde Büyükçekmece E-5 karayolunda gerçekleşti. Bir şahsın cadde boyunca çıplak halde koşması  üzerine emniyet güçlerine şikayet edilmesi üzerine olay yerinde şahıs etkisiz hale getirildi.

Gözaltı Yok Ambulans Var!

Çıplak koşu yapan şahsın psikolojik rahatlığı olduğu fark edilmesinin ardından emniyet güçleri şahsı önce ekip otosuna bindirdi. Ardından çağırılan sağlık personelleri ambulans ile birlikte olay yerine intikal etti. Ekip otosundan, ambulansa transfer edilen şahıs hastaneye kaldırıldı.

Etiketler