SkyBridge Capital: Altın yükselecek ama Bitcoin'i tercih edeceğiz!

SkyBridge Capital şiretinin yöneticisi Troy Gayeski, ''altında ciddi bir yükseliş beklenmesine rağmen biz Bitcoin'i tercih edeceğiz'' dedi.

SkyBridge Capital: Altın yükselecek ama Bitcoin'i tercih edeceğiz!

Fonlarında 7,5 milyar dolar bir para bulunduran SkyBridge Capital şirketinin yöneticisi Troy Gayeski, bu yıl altın paritesinde yükselişin çok ciddi olacağını tahmin edebiliyoruz fakat buna rağmen Bitcoin'i tercih edeceğiz dedi.

ABD merkezli varlık yatırımı ve yönetim firması SkyBridge Capital şirketinin Bilgi Sistemleri yöneticisi olan Troy Gayeski, Bloomberg'e konuştu ve Bitcoin ve altından bu yıl yükseliş beklediklerini buna rağmen firma olarak Bitcoin tarafında kalacaklarını söyledi: 

Doların değerinin düşmesi diğer alternatifleri ön plâna çıkaracaktır. Altından elde edeceğimiz gelirin daha fazlasını Bitcoin’de kazanacağımızı düşünüyorum. Altın da yükselecektir ancak Bitcoin’de daha fazla bir yukarı gidişat bekliyoruz. Para politikası, FED’in bilançosunu rekor seviyeye getirdi. Mali harcamalar borcu artırdı. Doların değerinin düşmesi diğer alternatifleri ön plâna çıkaracaktır. Fiat paralara alternatif olan tüm varlıklar önemli bir düzeltmeden geçtiler ve şu anda para arz büyümesinin yavaşlamasıyla beraber iyi bir noktadalar

 2021 yılı içinde Bitcoin 65.000 dolar seviyesine kadar yükselmiş arından ise sert bir düşüş ile 30.000 dolar çehresine kadar geri gelmişti. Altın ise yıl boyunca pandemi dışında değer kaybetmiş Bitcoin'in düşüşünün hemen arından tekrar değer kazanmaya ve ons altın 1900 dolar seviyelerine tekrar yükselmişti.

Altın'da yeni rekorlar beklediğini söyleyen Troy Gayeski, FED'in varlık alımlarında azaltmaya gitmeyeceğini bu alımların fiyatları destekleyeceğini bununda altında yeni rekorlara gidilmesine yol açacağını düşünüyor. ve şu cümleyi kuruyor: ''Altının yukarı doğru olan gidişatını sürdürme olasılığı yüksek. Gelecek sene yeti rekorlar kıracaktır.''

Henüz geçtiğimiz haftalarda SkyBridge Capital şirketinin kurucusu Anthony Scaramucci'de Bitcoin'deki rallinin henüz bitmediğine inandığını söylemişti.

BTC/TRY Bitcoin Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2110443.9
Satış 2111459.76
Değişim 40208.2399%
Son Değer 2110951.82
En yüksek 2148560.1
En düşük 1958655.87
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler