Şişecam hakkında yürütülen soruşturmada yeni gelişme

Rekabet Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Şişecam hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı 18 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şişecam hakkında yürütülen soruşturmada yeni gelişme

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin düzcam ürünlerinde haksız fiyat artışlarında bulunduğu ve 4054 sayılı Kanun maddesini ihlal ettiği iddiası üzerine yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Sözlü savunma toplantısı, 18 Ağustos 2021'de saat 10.30'da çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. 

Rekabet Kurulundan yapılan açıklamaya göre, toplantıya söz almak için katılmak isteyen şikayetçi ve üçüncü kişilerin, ''Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ'' uyarınca, toplantı konusuyla ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 11 Ağustos 2021 tarihinde mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekiyor.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Sözlü savunma toplantısına dinleyici olarak katılmak isteyenler, toplantıyı online olarak takip edebilecekler. Bu amaçla Rekabet Kurumu web sitesindeki yönlendirmelere uygun olarak, en geç toplantı saatinden yarım saat öncesine kadar katılım formunun doldurulması gerekmektedir.''

Etiketler