Sıfır otomobillere zam gelmeye devam ediyor! Sırada Volkswagen var

Sıfır otomobiller zamlardan nasibini almaya devam ediyor. Şimdi de Volkswagen araçlara zam yapıldı.

Sıfır otomobillere zam gelmeye devam ediyor! Sırada Volkswagen var

Yaşanan döviz kriziyle her şeye zam gelmeye başlamış ve bu zamlardan otomobil markaları da nasibini almıştı. Türkiye'de en fazla tercih edilen otomotiv markalarından biri olan Volkswagen araçlarına da zam geldi.

volkswagen

Rekabet Kurumu'na 19 Ocak tarihinde sözlü savunmada bulunacak olan Alman şirket, yarın itibarıyla Türkiye'de en fazla satışı gerçekleşen Golf, Polo, Passat ve T-Roc modellerine büyük bir zam getirmeye hazırlanıyor. 

Kasım ayında en çok satan 5 otomobil markasından biri olamadı

renault

Kasım ayında en çok otomobil satan marka Renault oldu. Renault toplamda 7 bin 879 otomobilin satışını gerçekleştirdi. Renault'yu 4 bin 65 adet ile Toyota ve 3 bin 776 satışla Hyundai takip etti.

Dördüncü sırada 3 bin 249 otomobil satışıyla Fiat yer alırken, Peugeot 3 bin 115 satışla beşinci sıraya yerleşti. Volkswagen kasım ayında 2 bin 690 araç satışıyla listenin altıncı sırasında yer aldı.

Volkswagen'den büyük zam

volkswagen

Volkswagen, Türkiye pazarında rekabet ettiği B sınıfı Polo, C sınıfı Golf, D sınıfı Passat ve B-SUV sınıfında pazara sürdüğü T-Roc modeline büyük oranda zam yapacak. 

Öğrenildiği üzere firmanın 24 Kasım tarihinde 254 bin 300 TL'ye satışını yaptığı en ucuz model Polo (manuel vites/baz versiyon) yarın itibarıyla 387 bin TL'ye, en pahalısı 511 bin 400 TL'ye yükselecek. 

Golf: En düşük 432.900 TL, en yüksek: 671.900 TL,

T-Roc: 650 bin TL,

Passat: En düşük 615.500 TL, en yüksek 1 milyon 343 bin TL’den satışa çıkarılacak. 

''Fiyatlarımız güncellenmektedir''

Volkswagen Türkiye'nin web sayfasında Fiyatlar ve Modeller bölümünde bulunan Fiyat Listesi kısmı açıldığı zaman 'Fiyatlarımız güncellenmektedir.' ibaresi ile karşılaşılıyor. 

Karşılaştırmalı fiyat listesi şu şekilde:

Sıfır otomobillere zam gelmeye devam ediyor! Sırada Volkswagen var - Resim : 4

Etiketler