Shiba Inu geleceği ne olacak? Analistten önemli tahmin!

Pentoshi, Shiba Inu' ya yatırım yaptığını ve SHIB' i takip ettiğini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Shiba Inu geleceği ne olacak? Analistten önemli tahmin!

Takma adı Pentoshi olan iyi takip edilen bir kripto analisti, memeden ilham alan Shiba Inu'ya (SHIB) yatırım yaptığını açıkladı. Ancak rakip meme coin Dogecoin (DOGE), Tesla'nın bir ödeme yöntemi olarak kabul etmesinin ardından önemli bir artış gördü.

Analist, Shiba Inu(SHIB)'i İzliyor

Pentoshi, “bir miktar SHIB satın aldığını” açıkladı. Analist, bir yatırımcının yatırımın riski için kazanabileceği olası ödülü gösteren risk/ödül oranının, hareketi haklı çıkardığını düşünüyor. Pentoshi, Şubat ayı yaklaştıkça geliştiricinin ilerlemesini görmek için SHIB'nin fiyatını izleyeceğini ve şimdilik "yakın akrabası" yerine onu tercih edeceğini açıkladı.

Tesla’nın DOGE ödeme özelliği, ‘cyberwhistle’, ‘Giga Texas’, ‘belt buckle’ ve çocuklar için ‘cyberquad’ dört tekerlekli arabası gibi belirli ürünlerinde DOGE karşılığında satış yapılmasına izin veren şirketle birlikte yayına girdi. Bu ürünlerin tamamı, cyberquad için 12.020 token’den cyberwhistle için 300 DOGE’ye kadar değişen DOGE cinsinden fiyatlandırılıyor.

En önemlisi, Pentoshi, Şubat ayında Robinhood'da listeleneceğine dair söylentilerin fiyatını artırmaya yardımcı olduğu bir zamanda Shiba Inu'ya (SHIB) yatırım yapmayı seçti. Robinhood listesinin söylentileri yayılmaya başladıktan kısa bir süre sonra, bir Ethereum balinası, 58,9 milyar SHIB satın aldı. Shiba Inu, 2021 Ekim ayının ortalarında tüm zamanların en üst seviyesi olan 0,0008 dolar ulaştığından bu güne değerinin yaklaşık %53’ünü kaybetti.

Bir diğer yandan, Dogecoin geçen yıl Mayıs ayında yaklaşık 0,70 ABD doları civarında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve o zamandan beri yaklaşık yüzde 72’sini kaybetti ve şu anda 0,19 dolar civarında işlem görüyor. Meme coin’i, Tesla’nın onayı sayesinde %11 arttı. 

Etiketler