Shiba 1 Cent olur mu? 8 Şubat Shiba kaç TL?

Shiba 1 Cent olur mu beklentisi yeniden gündeme geldi. 2021 yılının başlarında itibar kazanmayı başarmış olan Shiba, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Shiba 1 Cent olur mu? 8 Şubat Shiba kaç TL?

Shiba 1 Cent olur mu? sorusu kripto para yatırımcılarının en sık sorduğu sorulardan biridir. Bildiğiniz gibi Shiba, 2021 yılında oldukça popüler olmayı başarmış bir kripto para birimiydi. Kısa süre önce düşüş gösteren ve bugünlerde yeniden yükselişe geçen Shiba, herkesin aklında olan sorunun yeniden sorulmasına neden oldu. Shiba 1 cent olur mu? 8 Şubat Shiba kaç TL? 

2022 yılının Şubat ayında sürekli yukarı yönlü hareket eden Shiba'da yükseliş devam ediyor. Yaşanan yükselişten sonra Shiba Coin yatırımcılarının 1 Cent beklentisi yeniden gündeme geldi. Özellikle 2021 yılında yatırımcılarına kazandıran Shiba Coin, Tesla, Elon Musk ve Vitalik Buter açıklama yaptığı andan itibaren popüler olmayı başarmıştı. Peki, Shiba kaç TL? 

8 Şubat Shiba kaç TL? 

8 Şubat Shiba kaç TL? sorusu kripto para yatırımcısı tarafından sorulmaktadır. Shiba coin son 24 saatte %20,48 oranında artış gösterirken fiyatı 0,00003371 dolar seviyesinde işlem görmektedir. Şu günlerde dalgalı olarak ilerleyen Shiba Coin son 24 saatteki işlem hacmi ise 1,24 milyon dolar olarak belirlendi. 

Shiba 1 Cent olur mu

Shiba 1 Cent olur mu? 

Shiba 1 Cent olur mu? diye bu kripto paraya yatırım yapan yatırımcılar sıklıkla sormaktadır. Her ne kadar bazı fenomenler Shiba 1 cent olana kadar yakıma devam edeceklerini açıklasalar da kripto para analistlerini incelediğimizde Shiba'nın 1 cent olması için trilyonlarca token yakılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Yani kısa sürede Shiba'nın 1 cent olacağı düşünülmemektedir. 

Etiketler